Auto ESA

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Auto ESA

Příspěvek od hansdob »

Tak jsem si jel dnes udělat výlet do prahy (jsem od jihlavy) Známý si našel v auto ESA octavia 1 tdi ve slušné výbavě na fotkách v celku pěknou po prohlédnutí jsme zjistili že za podobné peníze jsou tam ještě 2 a tak jsme naznali ze třech vyberem. Zavolali jsme na jejich linku zeptali jsme se zda vozy jsou opravdu k mání a skladem bylo nám zděleno že samozřejmě a že tam na nás technik bude čekat a pokud bychom si nevybrali z těchto tak že se bude dát přizpůsobit cena u jiného .............. no super přístup ne?? Tak jsem to známemu odkýval a vyrazili jsme za hodinu dvacet jsme stáli v praze v auto ESA a za tyto peníze tam nebyla žádná dieselová a začali nám cpát nějakou benzínovou 1,6 ................ tož dobrý přístup ne ??? Tak vám mohu auto ESA doporučit .....................
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Tomas.cz
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Tomas.cz »

:blbe: cesta, čas, den v prd...i :blbe:
JENDA T4
Aktivista

Příspěvek od JENDA T4 »

imaginární auta
běžnej postup třeba AAA
A dost kapříků takhle zabere,přece dyž už se táhnu do tej prahy,tak tý bábě něaké to auto dovezu ne...
A druhá stránka je ta,že tím kurvěj ceny.ČOIKU na ně!
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
boobika
Aktivista

Příspěvek od boobika »

co dodat.

sháněli jsme taky o1 combi tdi, něco obyčejného, bez iluzí o najetých 120tkm.

jelikož máme známého na jedné z nejvyšších pozic v bazaru se třemi stejnými písmeny, obrátili jsme se na něho, aby to nechal prohrábnout a vybrat.

v té době jsem našel na jejich stránkách podle mých požadavků cca 50aut.

1. asi největší ochlazení přišlo, když mi řekl, že žádné auto z nabídky mi nemůže s klidným srdcem doporučit
2. zadal moje požadavky na výkupny, ale to, co mi bylo doporučeno z těchto výkupen .... brečel bych. škoda tam vůbec jezdit, protože už podle fotek hnůj jak prase.

a to ani neřeším nepřekvapující "překvapení" v podobě ceny vyšší cca o 10t u aut v této cenové hladině při nákupu hotově.

to jen tak do debaty
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“