Aj takto moze vyzerat pokus o ukradnutie autoradia

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Tesak
Nováček
Odpovědi: 0

Aj takto moze vyzerat pokus o ukradnutie autoradia

Příspěvek od Tesak »

Obrázek

Hadajte kde su takito sikulovia. Este sa pri tom nechali chytit...

Obrázek

Obrázek

A este trosku k teme o par riadkov nizsie...
Bol som na vsetkych zapasoch SK-teamu a aj na niektorych CZ-teamu a este nejake zapasy Kanady. Neverte vsetkemu, co Vam ukazu v telke.
Lebo ked som si pozrel potom neskor zapas SVK-SWE zo zaznamu v telke, mal som dojem, ze to bol uplne iny zapas, nez na ktorom som bol...
Ti kameramani a strihaci (resp. reziser) su niekedy carodeji.

Vo stvrtfinale hrali aj Cesi aj Slovaci uplne hovno. Oba teamy mali na to, aby porazili superov. Cesi to mali trosku tazsie pri narvatom stadione Rusov, ked pri kazdom vyjazde za modru bol piskot, ze sa moj syn (5 rokov) bal.

Aspon si to uzili nase krajsie polovicky - na kazdom zapase boli v telke!Obrázek
Felda 1.9d
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
Tesak
Nováček

To by bodlo

Příspěvek od Tesak »

Len tu su dost alergicki na drzbu zbrani civilmi. Uz som mal potahovacky na hranici kvoli spreju (ani neviem presne akemu - nejaky drazdivy alebo paralyticky) v priehradke dveri vodica...

Tak ho teraz nosi (spolu so solidnym nozom) manzelka v kabelke...
Felda 1.9d
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Njn, oni jsou vsude zkurveny pacifisti. Pak akorat krici o pomoc. Svet degeneruje. :(
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
Tesak
Nováček

Příspěvek od Tesak »

Ale ma serie, ze ti hajzlici o dve hodiny vyjdu na slobodu s tym, ze podpisu policajtom papier, ze neopustia okres...

S tym si mozu vytret rit. Az budu dost blbi, ze ich chytia znovu, akurat tym stratia nadej na podmienku a pojdu sediet natvrdo.

Ja pritom stale cakam na protokol pre poistovnu a dneska po celom dni stravenom na policii som sa dostal k tomu, ze papier dostanem az bude prokuratorom vznesene obvinenie...

To bude najskor 1. juna. Dovtedy je to otazka cestneho slova medzi mnou a mojou poistovnou aby som si dal auto opravit. A to mame (mali sme) v plane ist s rodinkou o 2 tyzdne na dovolenku do Finska.

Ked si kriminalista vzdychol, ze my ich v noci pochytame a oni ich cez den aj tak zase pustia, tak som nanho aj prestal tlacit, aby to nejak urychlil...

A potom vecer v spravach zas nejaky premudrety Menschenrechtler (bojovnik za ludske prava)...
Felda 1.9d
warhead_cz
Přispěvovatel

Příspěvek od warhead_cz »

koukam nekdo si proste umi uzivat se vsim vsudy :D jinak si jim mohl poridit par "oderku" pri vystupovani ;) skoda ze jsou tam takovy pacifisti presne , par broku do zadnice jeste nikoho nezabilo (LOL)
David-pv
Aktivista

Příspěvek od David-pv »

Dacani :x
TDi
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“