renovace xenony o1

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Wajzzy
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

renovace xenony o1

Příspěvek od Wajzzy »

Zdravim panove, neporadite mi nekdo jak renovovat svetlomety?
Cetl jsem, ze je nejlepsi koupit nove korpusy, ale prece 4500 za ks neni pekne...?!
Nekdo tu prodaval renovovane cocky, ale to se mi uz nedari najit :(
neco dalsiho ?
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

Renovaci čoček tu nabízel tušim člen satas
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

pokud máš vše pěkné a jen máš vypálenou nedeformovaný zrcadlo čočky tak si ji nech znova pokovit ale jelikož bývají ty zrcadla čoček dost často deformovaná nový korpus je dobrý řešení
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Wajzzy
Přispěvovatel

Příspěvek od Wajzzy »

taky jsem si myslel, ze satas - ale nejak nemohu najit to jeho vlakno, abych se osvezil jakym zpusobem se to delalo, za kolik a zda vubec to jeste dela...

Mam prave deformovanou tu odrazovou plochu cocek...

Myslim si taky, ze korpusy bude nejlepsi varianta, ale davat za jedno svetlo 4500kc = za obe 9000tis. se me zda moc, ne? Nevite nekdo o levnejsi svetlech? - nekdo na internetu psal, ze se daji sehnat za 2500kc, ale to nechapu kde:(
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

je to problém. Ja si nechal renovovat parabolky . nove pokoveni není problém ale musíš mit parabolku v ok stavu. jinak s tim nic neudelaji. jinak jdou sehnat i nove celni plexi.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Wajzzy
Přispěvovatel

Příspěvek od Wajzzy »

dekuji panove za vyjadreni, ale spis cekam nejakou pomoc...kopnuti na koho se obratit a nejlepe v okoli brna...nebo kde koupit korpusy levneji atd.
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

korpusy kolem 2000kč byli depo ale skušenosti nemám ale depo jsem odmítl montovat před mnoha lety ale třeba se zlepšili ...............
Ondras83
Přispěvovatel

Příspěvek od Ondras83 »

taky jsem odmitnul depo a radsi koupil tady z fora...dystak mam skla ze svetel, co byli do pulky zaplaveny, takze na vyhozeni, ale skla zatim mam...svetla byli pred utopenim asi 3-4 mesice stary...
felda 1,3 72 koní ;-)..ex
OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
OI 2,0MPI LPG - top stav - prodano
favo 64kw
Fabia RS ASZ - KO - duchodce z vedlejsi
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS
Wajzzy
Přispěvovatel

Příspěvek od Wajzzy »

co znamena depo?
ty skla(plasty) se jak demontuji? ja jsem kdysy cetl, ze to neni zadna sranda a ze se to oddelava nejakou horkou pistoli? Jak se to potom nalepi zpet? Cocky z tech svetel nejsou ok? Posles mi PM, kolik bys chtel za cocky, skla ci cele svetlomety?
Skla jsou poskrabana, ale to si myslim, ze az tak preci nevadi ne? Dulezity je, ze ty cocky jsou deformovane a maji popraskanou odrazovou plochu...
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

DEPO je taiwansky vyrobca replik svetiel tak trochu lepsia cina ale inac nic moc.
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

Povol dve matky a jeden sroub, vytahni cocku nech si pochromovat paraboly. Cocky hezky vylesti, dej novy vybojky a je to. Jinak by me zajimalo jak hezky sundat plexi. U fabie to je pohoda, ale u octavie to nejde tak dobre.
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Wajzzy
Přispěvovatel

Příspěvek od Wajzzy »

shrnuti: pokud to dobre zatim chapu mam nekolik moznosti:
1. koupit korpusy a) original za neslusny peniz b) neoriginal za pekny peniz, ale asi smejd? -problem je, ze jsem neoriginal aspon podle ceny nenasel

2.vymenit skla: a) renovace tim, ze je prelestim - udajne vydrzi par mesicu pokud se nenanese ochrany lak b) vymenit kus za kus, ale nejspis to nejde nebo je to spise na zniceni skla?

3. cocka: a) renovace(opet nastrikani odrazove plochy), ale tu ja nemohu pouzit, kdyz se mi ten plast roztekl b) sehnat nekoho, kdo doda opravene cocky...

Vysledek je, ze nejelpsi bude, zkusit kontaktovat clena satas, zda stale dela renovaci cocek a zda mi vymeni kus za kus. Na sklo se zatim vyprdnout. Jine rozumne reseni z teto debaty zatim nevyslo....
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

http://www.aci.cz/7621981-pr-svetlo-xen ... d101130.ht

tyto máš za 2000kč doma. (zaleží tedy na vstahu dodavatel odběratel)
Ondras83
Přispěvovatel

Příspěvek od Ondras83 »

mam jen plexi, jestli mas zajem, napis SZ
felda 1,3 72 koní ;-)..ex
OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
OI 2,0MPI LPG - top stav - prodano
favo 64kw
Fabia RS ASZ - KO - duchodce z vedlejsi
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS
Wajzzy
Přispěvovatel

Příspěvek od Wajzzy »

hansdob píše:http://www.aci.cz/7621981-pr-svetlo-xen ... d101130.ht

tyto máš za 2000kč doma. (zaleží tedy na vstahu dodavatel odběratel)
Děkuji za pomoc... Oprava odkazu: http://www.aci.cz/7621981-pr-svetlo-xen ... 01130.html
PS: stojí 2800...otázka je ještě, zda cena je za obě či za jedno? Napsal jsem dotaz...
Chtěl bych se jen zeptat proč jste odmítli montovat světlomety značky Depo(jaký to mělo/má důvod-ať si dám bacha) a kdyžtak jak poznám, že jsou to originály.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“