peugeot 106 predvstrik????
Moderátoři: šulda, Moderátoři
peugeot 106 predvstrik????
zdravim auto mi dlouho stalo kvuli spatne hlavě,tet jsem nechal zrepasovat hlavu,dal nove rozvody a auto mi po nastartovani huli bile jako prase,nema vykon a vynechava,muze to byt spatnym predvstrikem??dekuji
Samozřejmě jestli ti slzí přepad, je třeba jej opravit, jestli ti slzí přívod, je to velký problém a opravit také. Když motor běží, tak povoluj trubky u vstřiků. Pokud se nic nestane při povolení nebo to zamlátí, tryska nejde nebo se přidírá. Pokud to chcípne nebo zpomalý motor , funguje..Ale hlavně přívod nafty musí být perfektní-tzn. opravený...
nepropadat panice...
-
slovacek.milos
- Aktivista
Tak je. Mal som 106 - to ti musí nalietať pol mega km. Choroba -zadná náprava inak som nemal problém, akurát si ešte skontroluj tlaky - mne to blblo, lebo mali vôľu ventily a pomenili mi pol auta, pomaly motor mi išli vymeniť v pár servisoch. Po nastavení ventilov to v -25C štartovalo na šupu.slovacek.milos píše:stošestka má leta a přisává všude možně vzduch, základ je dát teflonovou průhlednou hadici od filtru k čerpadlu a ta tai vykecá jaká to pěna ti de do čerpadla![]()
a jestli jsi dal po oravě hlavy staré přepadové hadičky tak to je taky moooc špatně
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS