renault megane 2

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Jenik 328
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

renault megane 2

Příspěvek od Jenik 328 »

zdravim mam megana2 1.6 16w,rano se cely klepe,dusi se a strila do sani za tepla jede dobre ale rekl bych ze nema takovy vykon jak mival,svicky mam nove jen se mi zda ze to zaclo delat den potom co jsem menil rozvody,je mozne ze je to o zubek posunute kdys to za tepla jede celkem normalne?
bepa
Přispěvovatel

Příspěvek od bepa »

mněl jsi to na připravky dole neni klinek na klice takže jestli bez přípravku je dost velka pravděpodobnost že to neni OK
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, jo zase renaultácká past na logiku. Brzo se bude spodní rozvodové kolečko lepit lepidlem ala Renault a rozvodový řemen nebude mít zuby, bude jim stačit tření... :D
nepropadat panice...
ThrashTheTrash
Aktivista

Příspěvek od ThrashTheTrash »

Mohu potvrdit :D Mám jednoho doma, teda 1.4 16V megana a teklo gufero na klice,rozvody KO, pořádně jsem to naštudýroval ve workshopu a kolečko je pouze na H-FEST :), klinek tam není,takže kontrola rozvodů = přípravek do bloku, záslepka ven na vačce, kontrola.

Potom diagnostika a omrknout čidla atd...
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť :)
Jenik 328
Přispěvovatel

Příspěvek od Jenik 328 »

kdys by byly posunute rozvody tak by to blblo i za tepla ne?
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Rozvody zkontroluj, nejlepší je Hů měřit hodinkami v hlavě. Musí se umýt acetonem čep kliky i kolečko a přeměřit znova po utažení řemenice, většinou se to hne..Pak můžeš řešit dál, ale jistota rozvodů musí být..
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“