Servisní interval OI

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
BugiJČ
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Servisní interval OI

Příspěvek od BugiJČ »

Servisní interval jsem měl vždy po 15 tis. Dneska startuju a koukam že to po mě chce servis ale mam najeto pouze 12500?? |je možné že se interval od určitých km mění?? Máte někdo podobnou zkušenost. Mám najeto 227500
Bugi
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

No a jak jsi na tom časově?
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
ThrashTheTrash
Aktivista

Příspěvek od ThrashTheTrash »

Mrkni na interval přes diagnostiku. Je tam buĎ 15 tis km, nebo 365 dní. Co ti to tam píše přesně? OIL nebo INSP?Asi INSP ne?To by znamenalo, že je dosaženo 365 dní.
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť :)
BugiJČ
Přispěvovatel

Příspěvek od BugiJČ »

Tak přesně mi to píše servis za 1400 km. (až najedu 1400 km tak na tachometru bude 227500). Časově jsem na to tak že by výměna oleje aby to byl rok měla být 28.12.2013. Asi jediná věc která mi zbude he napíchnout to na VAG.
Bugi
AHF "99
Přispěvovatel

Příspěvek od AHF "99 »

neviem ako to presne je, ale počul som že RJ tam zarátáva aj okolnosti a posla toho môže zmeniť interval (napr. krátké trasy=vela km so studeným motorom -skrátí dobu), ale fakt neviem či to platí len pre olej, alebo či vôbec...

no možná ti RJ pre rokom vyznávalo pravoslávnu vieru a používal juliánský kalendár....tam bol ešte november....a teraz to už prešlo na náš gregoriánský ;)
BugiJČ
Přispěvovatel

Příspěvek od BugiJČ »

[quote="AHF "99"]neviem ako to presne je, ale počul som že RJ tam zarátáva aj okolnosti a posla toho môže zmeniť interval (napr. krátké trasy=vela km so studeným motorom -skrátí dobu), ale fakt neviem či to platí len pre olej, alebo či vôbec...

no možná ti RJ pre rokom vyznávalo pravoslávnu vieru a používal juliánský kalendár....tam bol ešte november....a teraz to už prešlo na náš gregoriánský ;)[/quote]

Tohle mě taky napadlo a něco na tom pravděpodobně bude. BMW to maji normálně
Bugi
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“