vraceni ridicaku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vraceni ridicaku
muze mi někdo poradit kdy muzu požádat o vraceni ridicaku??zastavili me 28.10 2012 nadychal jsem 1.3 neodevzdal jsem ho hned,nemel jsem ho u sebe.soud rozhodl 10.12 2012 zakaz na dobu 2 let,pokutu jsem zaplatil celou na druhy den a ridicak jsem odevzdaval 3.1 2013..tak jestli mi někdo muze poradit z kterého tech tri terminu muzu zadat..všude pisi ze ode dne kdy rozhodl soud..diky
Neměl jsem papíry 3 roky, po půlce jsem žádal vrácení a prdlajs. A když už to trvá tak dlouho tak má člověk chuť říct vyl.žte si s tím řidičákem už p.del..Ale zase nemožnost projet auto je dost hloupá, tak jsem tam šel , ale jelikož bylo přezkoušení,v hospodě jsem se učil testy, ale ne zadání, jen odpovědi a dokonce jsem to udělal....Jo, zbytkový alkohol, to je svině. 

nepropadat panice...
Nemusej se dělat znovu testy pokud ti řidičák seberou na víc jak 1 rok? Myslím že něco takovýho tam je. A v případě chlastu tam jsou povinně i psychotesty, myslím. A žádat o něj můžeš až od datumu kdy to nabylo právní moci.
PRODÁM NOVOU 12mm HLAVU NA TDS,
VW T3 mTDI ASV , GT2052, 11mm hlava,
BMW E39 525mTDS touring,12mm hlava, IC, diff 2,35, GT3271-tlak 3,1b, jednohmota DURAL 240mm,
VW T3 mTDI ASV , GT2052, 11mm hlava,
BMW E39 525mTDS touring,12mm hlava, IC, diff 2,35, GT3271-tlak 3,1b, jednohmota DURAL 240mm,
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
kámošovi ted měli vracet po roce papíry, dneska si pro ne mel jít, včera jel z dílny dom autem ze si jako ráno jen skočí na úřad, vybral ho u baráku ten stejnej policajt co posledně, prostě si pamatoval že mu to bude končit tak si na něho počkal...
ano,beru,jeho blbost, už to mohl ten den vydržet...takto z toho bude maření výkonu atd. kde už hrozí vazba na 9 měsíců?

ano,beru,jeho blbost, už to mohl ten den vydržet...takto z toho bude maření výkonu atd. kde už hrozí vazba na 9 měsíců?