Mám tu C3 1.4hdi r.2008 kod motoru 8HZ a nejde mi nastartovat a píše mi to chybu P201 obvod vstřikovače - chybná funkce a to na všech čtyřech vstřikách, poradí mi někdo co stím.dík
ze vstřiků do jednotky jsou dráty průchozí
C3 nestartuje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak sem to dnes zkoušel a vstřikama to nebude, at odpojim jeden nebo všechny čtyři stále mi to píše zavády P201 - 204 obvod vstřikovače - chybná funkce a v diagnostice mi to píše když startuju příliš nízký proud vstřikovačů ,připadá mi to jako by nebyly napájeny,ale pojistky jsem prošel všechny a víckrát! kdyby měl někdo schéma řídící jednotky napájení co je na levo v motor.prostoru
jj to jsem přesně dělal a diagnostika pokaždé napíše tu samou chybu a vypíše jí na všech čtyřech válcích at mám odpojenej jeden nebo čtyři vstřiky! potřeboval bych schéma zapojení nebo alespon přesný popis pojistek ,protože mám velké podezření,že část řídící jednotky nebude napájená! možná by mi stačil popis konektorů napájení řídící jednotky.dodi911 píše:Ja ked som mal tuto dtc, tak bol zvacsa seknuty. Nechaj odpojeny vzdy jeden a tak startuj. Odpoj valec 1 a zvysok nechaj, potom to naspat napoj a odpoj valec 2,....