Dvou nebo jednohmota
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dvou nebo jednohmota
borci chtěl jsem se zeptat, co je lepší dát do Golf IV 74 kw PD, jestli dvouhmotu nebo jednohmotu. Zjistil jsem, že s jednohmotou budu mít klid, ale bude hlučnější. Jak to je doopravdy ?
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Přesně tak, pokud máš seriovku, tak tam dej dvouhmotu a neřeš to. Nebo si tam dej jednohmotu a uvidíš, chce to zkusit.
tady se řešily díly z www.autorozvody.cz a tam sou pěkný ceny
tady se řešily díly z www.autorozvody.cz a tam sou pěkný ceny

VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť

Když budu mluvit za sebe, tak do 1500ot/min to víc duní a vibruje. Prostě cejtíš, že ten motor podtáčíš. Pak už žádná změna. Na volnoběh žádná změna, při řazení žádná změna, při rozjezdech žádná změna. Někdo si stěžuje, že ze zátahu do brždění motorem cejtí škub. Já ne, nebo asi jezdim jinak.
Nejsem bojovníkem za jednohmotu ani naopak. Jen holý fakta.
Nejsem bojovníkem za jednohmotu ani naopak. Jen holý fakta.
Oct asv 2000, DieselPower
Klidně dej jednohmotu,nepoznáš rozdíl..jednohmota se dává na auta s malíma kolama,protože mají delší převody a dvouhmota by dlouho nevydržela..ty tenhle problém nemáš,takže na tvym autě do vydrží daleko víc,pokud máš sérii..kuba IV píše:O ladění motoru zatim neuvažuju, ale nerad bych řesil cca za 60 tkm, ze se 2hmt neco nelibí..
Zeptám se jinak, jaká úskalí sebou přinasi jednohmota.., pohodlí? hůř se řadí? nebo je víc hlučnější?
Octavia II RS
- marena tdi
- Aktivista
Fabie rs ma 240mm spojku . Tak ze jedina normalne prodejna jednohmota je Valeo. Co vim tak taky moc nefunguje a ze by se strihaly kliky o tom vubec nic nevim.
Ted lituju vsechny ty majitele zavodnich aut co maji TDI ve svem zavodaku s namontovanym jednohmotnostnim setrvacnikem a keramickou spojkou . Kde nm jsou kolem 500-580 a vykon pomalu 300 koni.
Neznam jedineho komu by rupla klika vlivem setrvaku.
Ted lituju vsechny ty majitele zavodnich aut co maji TDI ve svem zavodaku s namontovanym jednohmotnostnim setrvacnikem a keramickou spojkou . Kde nm jsou kolem 500-580 a vykon pomalu 300 koni.

Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
-
- Přispěvovatel
Řeším obdobný problém s setrvacnikem na Golfu 4 , také TDi a AXR.
Vzhledem k tomu, ze se již dělá 7 Golf, nemá význam do toho moc dávat, já budu kupovat jednohmotu i se spojkou na tomto webu.
Když to muze běhat ve Fabii, proč by to nemohlo, fungovatv Golfu, je to jen o hirerarchii Seat, Škoda, VW, Audi.
P.s.jinak ten odkaz autorozvody, je dobrý !
Setrvacnik se spojkou za 6660;-Kč !
Vzhledem k tomu, ze se již dělá 7 Golf, nemá význam do toho moc dávat, já budu kupovat jednohmotu i se spojkou na tomto webu.
Když to muze běhat ve Fabii, proč by to nemohlo, fungovatv Golfu, je to jen o hirerarchii Seat, Škoda, VW, Audi.
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
Tak si kup spojku za 6660,-jear ewing píše:Řeším obdobný problém s setrvacnikem na Golfu 4 , také TDi a AXR.

Jo a ten setrvák z aukra stál 6tis,,aby někdo nepsal ať se nedivý,když koupí shit za 3tis..
Octavia II RS
-
- Přispěvovatel