Jak jsme kupovali auto

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Karel65
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Jak jsme kupovali auto

Příspěvek od Karel65 »

Kamarádka zatoužila po Lybře výěr padl na 1,9 JTD SW a jelikož tato auta celkem dost sleduji věděl jsem o bazaru v Práglu kde měly 2 a v Ustí dokonce 3 na bazaru vše na čistopisech. Telefon do Praglu : podle fotek jsou ty auta voňavky jak to vypadá ve skutečnosti? No můžou se najít lehčí škrábance ale jinak jsou super. Příjezd do bazaru- nacházím 1 vraždu přední část doslova opískovaná na plech, nefunkční 2 okna nejde zamknout na zadním boku odpadává 5mm tlustej plát tmelu volant a řadička prošoupaný palubka svítí jak vánoční strom na tachu 17OOO3km. Bazarysta nabízí slevu 3tisíce s tím to vám šikovnej mechanik dá za dvojku do pořádku. Druhej kousek se mi nechce už ani odemykat. Prasklý sklo levé dveře z jiného auta na B sloupku evidentní otisky od klipsny dozeru na střeše vlna. Na tachometru 170006km boční pytle zaslepený potahem Nedalo mi to a zasunul sem kabel skutečný stav u první 272tkm a druhá 316tkm. Oni prý nic nestá čely to asi Němci. Odjezd do Usti. teď už to vezmu hopem auta vzhledově velmi slušný stav po technické stránce bez většího problému. Jedno byla 1,8 tak šla mimo výběr. Na tacho 184tis a druhá 145tis na dotaz jak dlouho stojí na bazaru odpověď asi týden to víte tyhle auta se v bazaru ani neohřejou/sledoval jsem je v inzerátech od podzima/ Ptám se můžu si to napíchnout odpověď můžete, ale ty auta jsou prověřený a bez problému. Po napíchnutí jedno 294tis druhý 259tis kámoška mi povídá to si musím vyfotit tak fotila. Okamžitě to musely udělat v Italii, nic jsem neříkal a vzal protokol z stk datum stk u obou srpen 2013 a kilometry napsaný před stočením. Začal jsem bejt nepříjemnej a najednou cena ze 75 byla na 50 a pořád jestli by paní nemohla ty fotky smazat a naco je potřebuje. No nakonec jsme jednu vzali Evidentně udělaný rozvody, ramena čepy tlumiče brzdy gumy 95% motor jde krásně. Tak za ty peníze nekoupím slušný horský kolo.
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

(LOL)
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Realita v Čechách, podvod na podvod, ale nakonec jsi možná měl štěstí..Jsou to pěkná auta, a aspoň člověk nemusí furt čumět na ty koncernové velkovýrobky.. :)
nepropadat panice...
HNLW453
Přispěvovatel

Příspěvek od HNLW453 »

nevím co je to lybra, ale řeknu něco jinýho, pro mě by nikdo z rodiny ani známejch nebyl tak ochotnej jezdit, shánět mi auto a ještě vydyndat takovou slevu. :(
d.d.t
Přispěvovatel

Příspěvek od d.d.t »

a proto jsem b 5-5 passata schanrl skoro rok nez jsem koupil a,e jsou jedinci co koupi vse jen aby mely (LOL)
Maslo23
Přispěvovatel

Příspěvek od Maslo23 »

naprosta realita dnesniho trhu
Karel65
Přispěvovatel

Příspěvek od Karel65 »

Další šílenec, Autobazar T....... nehavarované 06 najeto 110tis. km přilítnul nadšenej jestli s nim proto zajedu, že tam má zálohu 5t a musí to do dneška vyzvednout. Všechno super prověřěný. Je o ní šílenej zájem. Tak cinknu na správný místa a ejhle v 07 lehká havarie.Obrázek
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

(noteeth) (LOL) (rofl)

Mě takhle volal borec ať se s ním jedu podívat na Passata 3C2, že je v super stave, lebo to s ockom pozerali...

2.0TDi 125kw PPD, "tacho" 150tis, realita podle mě +300tis, motor se na volnoběh sotva motal, v bloku 13 hodnoty šílené, při jízdě jsem dal plný plyn auto citelné cukalo v těchto intervalech šel z výfuku dým.

Říkám borcovi rychle pryč, říkal, jen tak to nejde, dal jsem jim už 10 000kč zálohu :roll:
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

no jo no...lidi jsou nepoučitelní
jednou jsem byl takto s kámošem kupovat e46 330d, dovoz I, jako auto pěkný, bez smítka rzi, napucovaný, náprava,brzdy, interier Ok
v tahu to ale jakoby vždycky lehce zaklepalo a celkem si to zahulilo, říkám pojďme od toho....no, obligátní patálie se zálohou...
tak to vzal, no jezdilo to asi 4tis.km, pak se propálil píst, totální škody, oprava 40+ (crazy)
od dovozce byla taková kupní smlouva že by to nenapadnula an i Ally McBealová...
teedeeiica
Nováček

Příspěvek od teedeeiica »

Jestli ještě budu kupovat auto od někoho cizího tak mu provedu to co udělal Jeff Gordon tady na videu na tomhle blogu. Nejsem tak dobrá, ale já se to naučím.... jednou... :o
Totálně nesnáším podvodníky. A to neříkám o těch náhradních dílech, které pak stojí majland.
(LOL)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“