Bubnové brzdy Octavie 1,9 TDI 66Kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Bubnové brzdy Octavie 1,9 TDI 66Kw
Měl bych dotaz na co je v tom bubnu jeden takový malý šroubek - JEHO ÚČEL ?
Škoda Octavie 1.9TDI 66 kW r.v 2004 A-4
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
na obložení se dostaneš bez stahováků ale pokud nevíš postup svěř to raději odborníkovi jsou to brzdy!!!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
pak ho to ještě naučte namontovat změřit buben jeho případnou ovalitu a hlavně nastavit aby chodila ruční brzda určitě má všechny potřebné věci v šuplíku když ani neví jak to rozebrat...
LIDI jsou to BRZDY!!!
LIDI jsou to BRZDY!!!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
jo, to je přesný, borca tuhle vyhodili z STK za nefunkční ručku, byl te Peugeot 206, tak dojel že co jako s tím, brzda šla tak na 2-3 zuby, tak se na to dívám-borec to měl dorvaný na konec štelováku a ještě ho podkládal osmičkama matkama
, no nemohl pochopit že prostě páka je nadoraz a nebrzdí to
tak jsem to povolil, sklepl bubny, srazil hrany, nastavil vnitřek na lehký kontakt s paknama, došteloval, brzda šla pěkně na 4-5 zubů a brzdila jak čert
nejvíc mě nasralo že borec zapíral že s tím nic nedělal...
ty klínový samostavy jsou trochu specifický, když někdo neví jak to naštelovat tak to brzdit nikdy nebude

tak jsem to povolil, sklepl bubny, srazil hrany, nastavil vnitřek na lehký kontakt s paknama, došteloval, brzda šla pěkně na 4-5 zubů a brzdila jak čert
nejvíc mě nasralo že borec zapíral že s tím nic nedělal...

ty klínový samostavy jsou trochu specifický, když někdo neví jak to naštelovat tak to brzdit nikdy nebude