klouby poloos pomoc
Moderátoři: šulda, Moderátoři
klouby poloos pomoc
Zdravím pánové mám takový problém na mé O1 1.9 81KW šesti kvalt. každých 14 dní měním kyneťáky u kola a nemůžu přijít na to proč auto mám na sportovním podvozku. všem moc děkuji za rady a zkušenosti.
- marena tdi
- Aktivista
jen 4,5 cm sem nížSlavkov píše:Jak moc jsi nízko?
co na nich odejde? no vždy to začíná tím že do pravotočivých zatáček to začne bouchat a pak už začnou i na rovině a křupat dokud ten vnitřek nevyštípu. takže už vozim jeden sebou a když křupne za 30 min můžu zas jet dál. jenže už mám na levém kole 3 kineták a nevím čím to je.
no metteli sem měl nyní vydržel 10 dní, před tím sem měl jednou kloub od této značky: http://www.cc-autodily.cz/ulozeni-predn ... el=OCTAVIA
a ten vydržel 16 dní spíš jenže nevím proč tak odcházejí.
a ten vydržel 16 dní spíš jenže nevím proč tak odcházejí.
polozim ti teda blbou otazku ale za svoji praxi uz jsem zazil ledacos.....davas do tech kloubu vazelinu???? nebo popripade nespadne ti do nej pokazdy nejakej bordel???...kazdej kousek prachu nebo malej kaminek ti v tom kloubu udela paradni paseku...
Seat Ahambra AUY, 2000 DEAD
nyní: OCTAVIA II 1,6 tdi facelift
Volvo V40 sport edition (aneb už seru na němce)
nyní: OCTAVIA II 1,6 tdi facelift
Volvo V40 sport edition (aneb už seru na němce)
myslis ze by se mu stala takova blbost petkrat po sobe?natom sport podvozku se to muze z nejakyho duvodu pacit nadoraz a pak je problem,ja vim je to divny..byt tebou odzkousim to na origo tlumicich aspon na predku a budes vedet nacem jsi..treba na jame,nebo rampe by slo zjistit,jestli ma vnitrni kloub dost mista nato,aby nechodil nadoraz
GOLF MK3-ASZ-GT2260VK+gtx.Port,vacka Chovanec 3xOFF,0.320,12hlava,FMIC,HDS+RACE,vyfuk 70,brzdyG60
za tu dobu co dělám auta tak sem par kloubu namontoval takye bordel vazne tam nemám a vazelínu tam také dávám.
no zdá se mi že ta poloosa je nějak moc zlomená. ovšem je mi záhadou že odejde vždy ten kloub na levém kole. je to zvláštní ale zdáse mi jako by byla ta poloosa delší když vezmu prudce pravou zatáčku tak jako by ta poloosa narážela do kloubu. bylo mi porazeno že se to u těch šesti kvaltů na podvozku stává ať přizvednu motor tak jsem ho přizvedl o stejný kus co jsem snížil podvozek a pořád to samé.
origo podvozek nezkusim zadný nemám.
origo podvozek nezkusim zadný nemám.
- martinsidlo
- Aktivista