320D E46 tece porad olej
Moderátoři: šulda, Moderátoři
320D E46 tece porad olej
Zdar resim jedno BMW a potreboval bych poradit. U Hadice ze vzduchoveho filtru do turba jsem si vsiml uniku oleje tak jsem sundal hadici a vymenil to tesneni protoze bylo skriple.ale olej stale tece. Nedava mi smysl od kad se bere olej v nasavanem vzduhu. Tak jsem jeste kouk na tu hadici a pod vzduchovym filtrem je nejaka podelna kapsa ci nejaky separator a z nej vyvod do hadice od zduchoveho filtru.ale od kad nebo proc to stale tece u vstupu do turba nevim. Resil uz nekdo?
Audi 80 1.8i-První vůz 
Audi A3 1.8T AGU 142Kw-Bejvalka2
Škoda Octavia 1.8T 4x4-Zatím základ.
Život některých ožívá při rychlosti kde životy jiných končí.

Audi A3 1.8T AGU 142Kw-Bejvalka2
Škoda Octavia 1.8T 4x4-Zatím základ.
Život některých ožívá při rychlosti kde životy jiných končí.
Re: 320D E46 tece porad olej
Opravdu se může jednat o ten separator, vyměnit, hlavně nedávat bezúdržbového šneka ale dát filtr !Stipl píše:Zdar resim jedno BMW a potreboval bych poradit. U Hadice ze vzduchoveho filtru do turba jsem si vsiml uniku oleje tak jsem sundal hadici a vymenil to tesneni protoze bylo skriple.ale olej stale tece. Nedava mi smysl od kad se bere olej v nasavanem vzduhu. Tak jsem jeste kouk na tu hadici a pod vzduchovym filtrem je nejaka podelna kapsa ci nejaky separator a z nej vyvod do hadice od zduchoveho filtru.ale od kad nebo proc to stale tece u vstupu do turba nevim. Resil uz nekdo?
A včem je ten bezúdržbovej horší,že mu to zakazuješ? Kup bezúdržbovej a neřeš to.Ale mastný to stejně nějako bude.Každej odpařovák bude mastnej,to ani jinak nejde.Akorát těmahle separátorama tahají z lidí peníze
Octavia 1.9TDi 66KW motor ALH r.v 2001
BMW E46 330d 150Kw Touring, individual, speciální edice r.v 2004 M57/TU
BMW E46 330Ci cabrio r.v 2005 M54
Taky u toho ti odejde maximálně ta membrána.taky je potřeba tam dávat originál a ne nějakou náhražku.Jinak v tom oddechu olej vždycky bude.Pak stačí nějaká netěsnost a vypadá to ,že tam valí hromada oleje,ale není tomu tak.Taky záleží na kvalitě oleje jak se odpařuje a v poslední řadě na opotřebování motoru.Ale pokud ti nemizí olej ,tak to zbytečně pitváš.Prostě v tom sání sucho nebude nikdy,to lítá z toho oddechuStipl píše:Separator byl loni meneny za toho sneka. Cetl jsem o tom neco jen nevim jak ho vyzkousim ze je ok. Extra od oleje neni.
Octavia 1.9TDi 66KW motor ALH r.v 2001