Chlapci mám problém a nevim si sním rady,
mám octavku 2002 81ks asv. Měnil sem předek snad vše ložiska čepy, silethbloky v ramenech, uložení tlumičů + ložiska. a pořád když jedu od 100-160km/h to huči, nepravidelně, jako když se auto třeba přehouhne přez horizont tak mezi přehoupnutim to nehučí a pak až auto dosedá tak to hučí jak vix. ložiska mám měnněny všechny jak zadní tak přední.
fakt nevím když zvednu auto., otočím s kolem tak jde vše hladce. slilethblok napravnice a motoru novej. A hučí jedna strana.... když jedu 160 a projížím pravotočivou táhlou tak to hučí jako prase. už su fakt marnej, bracha mechanik taky nevi čím by to mohlo být. Spíš tak čekáme co se kde posere... kinetaky? Převodovka? Zítra zkusim hodit zimní plecháče jestli nejsou nahdou zhuntovany pneu, tak možná tlumiče?
pročetl sem vlaken asi 150 a nikde sem se nic nedozvěděl,
Hučení od kol?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Hučení od kol?
Naposledy upravil(a) NejtoPS dne 14 čer 2014, 19:17, celkem upraveno 1 x.
[quote="Kajman1"]co zadní ložiska? taky vyměněné? taky umí pěkně hučet[/quote]
všechny práve sem měnil, taky em si myslel že to bude zadní pač to jedno sem neměnil ale po výměně pořad stale stejný problém. zvláštní je že prostě když se auto jako v te rychlosti zhoupne tak to je intenzivnější jako,, "Hů-..Hů.. ":Da až se to sklídní tak pravotočivá zatačka asi nejvíc hučí
všechny práve sem měnil, taky em si myslel že to bude zadní pač to jedno sem neměnil ale po výměně pořad stale stejný problém. zvláštní je že prostě když se auto jako v te rychlosti zhoupne tak to je intenzivnější jako,, "Hů-..Hů.. ":Da až se to sklídní tak pravotočivá zatačka asi nejvíc hučí