PPOOMMOOCC!!!!PROSÍM!!

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

ljany
Sběrač informací
Odpovědi: 0

PPOOMMOOCC!!!!PROSÍM!!

Příspěvek od ljany »

Zdravim,potřeboval bych trošku poradit. Mám Octavii TDi, po rozjetí mi začne blikat kontrolka brzd (jako by byla zatažená ruční brzda ale bliká).
Myslím si že jsou sjeté destičky,ale nejsem si jistý!! Vydává to nepříjemný zvuk (3 x pípne). Memá s tím někdo nějaké zkušenosti, ať nevyhodím zbytečně peníze?? Díky za radu!!!!
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

bud ti zustal viset spinac rucni brzdy nebo mas nizkou hladinu br. kapaliny,muze byt i vadny snimac/cervena kontrolka s vykricnikem/
kdyz jsou ojete desticky tak sviti oranz kontrolka a to stale,neblika ani nepiska
cippis
Přispěvovatel

Příspěvek od cippis »

možná kdyby jsi přesta používat emocionální nadpisy a dal standardní nadpis s popisem problému, určitě by to pomohlo i příště ostaním. :? Takhle člověk neví jestli máš zácpu nebo jestli tě kousla veverka (LOL)
Superb 2,0 Tdi DSG Style, A6 3,0 TDI Q S-line, M. Pajero I. 2,5 Td do lesa
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

chiptuning píše:bud ti zustal viset spinac rucni brzdy nebo mas nizkou hladinu br. kapaliny,muze byt i vadny snimac/cervena kontrolka s vykricnikem/
kdyz jsou ojete desticky tak sviti oranz kontrolka a to stale,neblika ani nepiska
jj zkontroluj tu brzdovku a nebo zkus odpojit cidlo na rucku, je to pod tou kozenkou a uvidis
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
ljany
Sběrač informací

Příspěvek od ljany »

Brzdovka je v pohodě to jsem zkoušel dolévat jako první. Mrknu na to čidlo na ručku!! ;)
cippis
Přispěvovatel

Příspěvek od cippis »

Ijany v mailu píše:
Tak hele ty trapáku, já si můžu do nadpisu napsat co chci, i kdybych tam napsal hovno tak tobě to může být jedno!!!! A jestli ti něco vadí tak se tam neser!!! Kreténe!!!

Odpověď moje: no comment, je to chudák
Superb 2,0 Tdi DSG Style, A6 3,0 TDI Q S-line, M. Pajero I. 2,5 Td do lesa
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

:o
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

[quote="cippis"]Ijany v mailu píše:
Tak hele ty trapáku, já si můžu do nadpisu napsat co chci, i kdybych tam napsal hovno tak tobě to může být jedno!!!! A jestli ti něco vadí tak se tam neser!!! Kreténe!!!

:o :o :o
noki
Přispěvovatel

Příspěvek od noki »

B L B (LOL)
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

N00B,ROFL

Jakási teorie tvrdí, že jedinci, kteří používají více než 3 interpunkční znaménka za sebou, jsou nervově labilní jedinci... (hm)
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

davam za pravdu-ma sa tu pisat jasne co chcem a nie pomoc s desiatimi vykricníkmi
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Seoš Leoš
Sběrač informací

Příspěvek od Seoš Leoš »

hustej to chlapec, čím víc vykřičníků, tím větší pomoc mu přijde :D a vůbec po tom majlu cippisovi
Seat Alhambra 1.9 TDI ASZ
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

mozna by to chtelo prasek a jit si lehnout (LOL)
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
patrick
Přispěvovatel

Příspěvek od patrick »

cippis píše:Ijany v mailu píše:

Odpověď moje: no comment, je to chudák
to je drsné, chtělo by to trochu slušnosti :(
laurin.clement
Přispěvovatel

Příspěvek od laurin.clement »

ljany píše:Zdravim,potřeboval bych trošku poradit. Mám Octavii TDi, po rozjetí mi začne blikat kontrolka brzd (jako by byla zatažená ruční brzda ale bliká).
Myslím si že jsou sjeté destičky,ale nejsem si jistý!! Vydává to nepříjemný zvuk (3 x pípne). Memá s tím někdo nějaké zkušenosti, ať nevyhodím zbytečně peníze?? Díky za radu!!!!
Ijany v mailu píše:

Podle toho jak se chováš,tak asi budeš muset sáhnout do peněženky a nechat si brzdy opravit jinde.Nebo si myslíš,že ti tu snad ještě někdo poradí za to tvoje chování.Cipis ti nic neudělal jenom tě slušně požádal,že by bylo lepší vždy do nového příspěvku napsat problém pomohlo by to třeba v budoucnosti jiným,když by hledali podobný problém.
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“