PPOOMMOOCC!!!!PROSÍM!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
PPOOMMOOCC!!!!PROSÍM!!
Zdravim,potřeboval bych trošku poradit. Mám Octavii TDi, po rozjetí mi začne blikat kontrolka brzd (jako by byla zatažená ruční brzda ale bliká).
Myslím si že jsou sjeté destičky,ale nejsem si jistý!! Vydává to nepříjemný zvuk (3 x pípne). Memá s tím někdo nějaké zkušenosti, ať nevyhodím zbytečně peníze?? Díky za radu!!!!
Myslím si že jsou sjeté destičky,ale nejsem si jistý!! Vydává to nepříjemný zvuk (3 x pípne). Memá s tím někdo nějaké zkušenosti, ať nevyhodím zbytečně peníze?? Díky za radu!!!!
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
jj zkontroluj tu brzdovku a nebo zkus odpojit cidlo na rucku, je to pod tou kozenkou a uvidischiptuning píše:bud ti zustal viset spinac rucni brzdy nebo mas nizkou hladinu br. kapaliny,muze byt i vadny snimac/cervena kontrolka s vykricnikem/
kdyz jsou ojete desticky tak sviti oranz kontrolka a to stale,neblika ani nepiska
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Ijany v mailu píše:
Tak hele ty trapáku, já si můžu do nadpisu napsat co chci, i kdybych tam napsal hovno tak tobě to může být jedno!!!! A jestli ti něco vadí tak se tam neser!!! Kreténe!!!
Odpověď moje: no comment, je to chudák
Tak hele ty trapáku, já si můžu do nadpisu napsat co chci, i kdybych tam napsal hovno tak tobě to může být jedno!!!! A jestli ti něco vadí tak se tam neser!!! Kreténe!!!
Odpověď moje: no comment, je to chudák
Superb 2,0 Tdi DSG Style, A6 3,0 TDI Q S-line, M. Pajero I. 2,5 Td do lesa
- patrik.kloucek
- Aktivista
davam za pravdu-ma sa tu pisat jasne co chcem a nie pomoc s desiatimi vykricníkmi
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
-
- Přispěvovatel
Ijany v mailu píše:ljany píše:Zdravim,potřeboval bych trošku poradit. Mám Octavii TDi, po rozjetí mi začne blikat kontrolka brzd (jako by byla zatažená ruční brzda ale bliká).
Podle toho jak se chováš,tak asi budeš muset sáhnout do peněženky a nechat si brzdy opravit jinde.Nebo si myslíš,že ti tu snad ještě někdo poradí za to tvoje chování.Cipis ti nic neudělal jenom tě slušně požádal,že by bylo lepší vždy do nového příspěvku napsat problém pomohlo by to třeba v budoucnosti jiným,když by hledali podobný problém.
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,