Odbočení rada
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Odbočení rada
Zdravim panove preci jen uz jsem z autoskoly nejaky ten patek tak potrebuj radu.
Potrebuji odbocit doleva na pozemek mimo komunikaci viz. obrazek lze to nebo ne.
Doplnim ze znackou to nijak omezene neni.
http://screenshot.cz/JBC5U/
Potrebuji odbocit doleva na pozemek mimo komunikaci viz. obrazek lze to nebo ne.
Doplnim ze znackou to nijak omezene neni.
http://screenshot.cz/JBC5U/
Nás v autoškole učili cosi o tom, že si máme představit, že je zebra betonová zeď. Můžeš jet do betonové zdi? Snadno zapamatovatelná pomůcka 

Naposledy upravil(a) HanZ dne 04 črc 2014, 06:49, celkem upraveno 1 x.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

Bejvaj tam dost casto cetnici
je tam 50tka az kam oko dohledne, a musis se jet otocit X kilometru.
S osobakem se otocis kde potrebujes, ale s nakladakem uz je to horsi.
Navic odpoledne tam bejvaj kolony ze to ani nejde i kdyby jsi si chtel.
Otacim se X let tak se budu otacet dalsich X
Proto se radsi ptam nez delat hrdinu jistota je kulomet.

S osobakem se otocis kde potrebujes, ale s nakladakem uz je to horsi.
Navic odpoledne tam bejvaj kolony ze to ani nejde i kdyby jsi si chtel.
Otacim se X let tak se budu otacet dalsich X

Proto se radsi ptam nez delat hrdinu jistota je kulomet.
přesně tak, naše heslo je plná čára není zeď.
Jako když bude prázdno, tak bych to tam asi taky poslal, ale jakmile bych tam musel zastavit v levém pruhu, tak bych to neriskoval, to je hodně blbý. Podle mě se tam odbočit správně nesmí.
Jako když bude prázdno, tak bych to tam asi taky poslal, ale jakmile bych tam musel zastavit v levém pruhu, tak bych to neriskoval, to je hodně blbý. Podle mě se tam odbočit správně nesmí.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

dneska byl takhle za plnou čárou u Holic nějakej frajer s bavorákem čelně ve vitu 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- Tomas-Oaza
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel