a) Může být nějaký vadný třmen, který při brždění špatně tlačí na kotouč a tím ho nějak deformuje???
b) může být nějak zdeformovaná těhlice, podle které se ten kotouč po určité době vytvaruje (popřípadě jak to zjistit).
Díky

Moderátoři: šulda, Moderátoři
No montáží to nebude. Dosedací plochu jsem perfektně očistil a kotouč samozřejmě taky ( i s odmaštěním).conti píše:Pánové, přesně tohle se stává po špatné montáži.
Když ti tam někde na náboji zůstane nějakej rez, nebo bordel, takhle to dopadne.
Stačí málo, kotouč ti bude házet pár stovek, ty to zatím nepoznáš. A tím jak se nestejnoměrně odírá při brždění, při 3tis. km už to bude několik desetin. No a to už poznáš)
Jo a pozor na špinavé a mastné ruce obtisknuté na kotouči. Má to stejný dopad.
No a nezapomenout řádně nové kotouče před montáží odmastit. To snad ale každej ví.
můžou ti kotouče taky pěkně poskákat volný brzdový třmeny měl jsem to u Peugeota a ten je s tím dost proslavenejOndra píše:No montáží to nebude. Dosedací plochu jsem perfektně očistil a kotouč samozřejmě taky ( i s odmaštěním).conti píše:Pánové, přesně tohle se stává po špatné montáži.
Když ti tam někde na náboji zůstane nějakej rez, nebo bordel, takhle to dopadne.
Stačí málo, kotouč ti bude házet pár stovek, ty to zatím nepoznáš. A tím jak se nestejnoměrně odírá při brždění, při 3tis. km už to bude několik desetin. No a to už poznáš)
Jo a pozor na špinavé a mastné ruce obtisknuté na kotouči. Má to stejný dopad.
No a nezapomenout řádně nové kotouče před montáží odmastit. To snad ale každej ví.