P 106 D nemá výkon
Moderátoři: šulda, Moderátoři
P 106 D nemá výkon
Zdravím.Nedávno jsem tady pochválil našeho peugeotka- 300 000 km že stále dobře jezdí, jenom že nepříjemně vrže, a už to není pravda.P normálně startuje,ale jede tak jako na třetinu plynu.Na volnoběh když dám plný plyn, tak dost černě kouří a nejde do otáček.Zdá se mi, že se pomalu ztrácí voda, ale ne do oleje. Neporadíte s čím začít? Díky. Ruda
Ahoj.Postupně kontroluji, co by to mohlo být. Dělám to sám, vzhledem k počtu km a stáří nemá cenu do toho investovat- třeba servis.Spíš mě zajímá, jestli si s tím poradím.Bublá to v nádobce, možná těsnění.Je také volnější rozvoďák.Při kontrole rozvodů podle knížky jsem chtěl zablokovat setrvák - ale díra v bloku motoru je větší, než díra v setrváku.Takže po nasunutí kolíčku pro zablokování se může setrvák pohybovat + - 1cm. Je to normální? Čerpadlo i vačka se po blokaci ani nehnou.Díky. R.
Pokud máš kolík v dobré díře a je těsný v díře v bloku, tak výkyv tam nějaký je..O zub ti to nevyjde, takže je třeba s tím počítat. Vše je tam napevno, pouze čerpadlo má 3 šrouby, takže ustavíš kolíky/šrouby/ napneš řemen , kliku ustavíš mezi ten vakl do středu a utáhneš...Ale jestli ti to chytá, tak to rozvodem nebude. Jak psal roman 1648, tam může být problém a čerpadlo tam máš Lucas, že? Možná ještě zkontrolovat trysky na mašině...
nepropadat panice...
Ahoj.Moc díky za odpověď.V bloku motoru je díra - normálně zakrytá plastovou záslepkou o průměru asi 20mm. Do setrváku se má dát kolíček 8mm.Díra v setr. má 8mm, ale je trochu oválná.Projel jsem celý setrvák - a jinou jsem nenašel.Takže osmička kolíček moc v tom oválu nedrží a v bloku, kde je 20 mm má ten pohyb cca 20 - 8 =16mm. A to mě mate.S čerpadlem máš pravdu, je tam lucas.To auto jsme koupili staršímu synovi na začátek, pak ho zdědil mladší a přesto že už mají oba jiná auta, je to pro ně taková nostalgie a otravují, ať s tím něco udělám.Má to čerstvou technickou, ale přece jen 330000km o kterých vím........Ruda