Chci zvýšit výkon na TDI 81Kw poradí někdo?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Chci zvýšit výkon na TDI 81Kw poradí někdo?
Zdravím,mám zatím seriovku 81 Kw Passata.Poradi mi někdo jak zvýšit výkon? Nechci investovat horentní sumy a nepotřebuju ani 200ps,mam v plánu chip ale někdo mi radil zkusit i trysky ale nechi měnit čepadlo ani turbo. Poradte někdo prosím.
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chci zvýšit výkon na TDI 81Kw poradí někdo?
Ahoj.petas312 píše:Zdravím,mám zatím seriovku 81 Kw Passata.Poradi mi někdo jak zvýšit výkon? Nechci investovat horentní sumy a nepotřebuju ani 200ps,mam v plánu chip ale někdo mi radil zkusit i trysky ale nechi měnit čepadlo ani turbo. Poradte někdo prosím.
Kvůli tryskám se nemusí měnit turbo ani čerpadlo.
Záleží kolik máš najeto km. Pokud máš 150tis a více, rozhodně bych volil variantu trysky.
Lze použít sprint764 nebo powerplus764. Je to údržba a zároveň zvýšení výkonu. Bohužel u 110hp motoru není tak razantní.
[Ahoj.
Záleží kolik máš najeto km. Pokud máš 150tis a více, rozhodně bych volil variantu trysky.
Lze použít sprint764 nebo powerplus764. Je to údržba a zároveň zvýšení výkonu. Bohužel u 110hp motoru není tak razantní.
Zdarec, není potřeba kvůli tryskám upravovat nebo měnit čerpadlo?Víš myslím jestli čerpadlo dá dostatečnej tlak do těch trysek.Nechci zacházet do extrému.
Zdarec, není potřeba kvůli tryskám upravovat nebo měnit čerpadlo?Víš myslím jestli čerpadlo dá dostatečnej tlak do těch trysek.Nechci zacházet do extrému.
Cerpadlo je o objeme nie o tlaku. tlak definuje tryska. len tak naokraj. Cerpadlo definuje len casovoobjemove charakteristiky vstreku.petas312 píše:[Ahoj.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
znizis davku a oneskoris vstrek. inymi slovami zmenis charakteristiku vstrekovania. je len vec o kolko to dvihnesconti píše:Nebylo by lepší těmhle tryskám krapet tlak přidat? Zkoušel to někdo?vita píše:Pravdu máte oba. Čerpadlo dává určitej objem za určitej čas. Vstřikovací tlak se snižuje použitím větších vstřik. otvůrků v trysce. Sprint764 nebo powerplus764 ale eště nemaj tak velký otvůrky aby ses musel čehokoliv bát
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
-
conti
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Jenže tryskama s většíma otvorama uděláš právě opak. Tlak se sníží. Tak si myslim, že by se měl tlak upravit aspoň na původní hodnotu.BH motor píše:znizis davku a oneskoris vstrek. inymi slovami zmenis charakteristiku vstrekovania. je len vec o kolko to dvihnesconti píše:Nebylo by lepší těmhle tryskám krapet tlak přidat? Zkoušel to někdo?vita píše:Pravdu máte oba. Čerpadlo dává určitej objem za určitej čas. Vstřikovací tlak se snižuje použitím větších vstřik. otvůrků v trysce. Sprint764 nebo powerplus764 ale eště nemaj tak velký otvůrky aby ses musel čehokoliv bát
Neprejavi sa to nejako potom na hlucnosti motora? Ci uz negativne alebo pozitivne.BH motor píše:znizis davku a oneskoris vstrek. inymi slovami zmenis charakteristiku vstrekovania. je len vec o kolko to dvihnesconti píše:Nebylo by lepší těmhle tryskám krapet tlak přidat? Zkoušel to někdo?vita píše:Pravdu máte oba. Čerpadlo dává určitej objem za určitej čas. Vstřikovací tlak se snižuje použitím větších vstřik. otvůrků v trysce. Sprint764 nebo powerplus764 ale eště nemaj tak velký otvůrky aby ses musel čehokoliv bát
Kolotoč TUNING
-
tomáš karbus
- Aktivista