Signalizace pasů Octavia I
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Signalizace pasů Octavia I
Zdarec.Mám v Octavi I 2003 signalizaci zapnutí bezpečnostních pásů.Mám to,ale deaktivováno.Po zapnutí klíčku palubka projede gongem a kontrolka pásů zhasne.Jak to vrátím do původního stavu ? Chtěl bych aby to fungovalo jak má 

Octavia 2 TDi 77kW
Tak asi deaktivovany to nebude kdyz to funguje ne? Takhle to fungovat ma zapnes klic trikrat gong a kontrolka zhasne nic vic
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
-
- Aktivista
Re: Signalizace pasů Octavia I
zajed do škodovky ti to tam nakodujígalaher píše:Zdarec.Mám v Octavi I 2003 signalizaci zapnutí bezpečnostních pásů.Mám to,ale deaktivováno.Po zapnutí klíčku palubka projede gongem a kontrolka pásů zhasne.Jak to vrátím do původního stavu ? Chtěl bych aby to fungovalo jak má
jinak bys musel mít znalosti vag, vis, adresa 17 a dokodovat do posledích třech čísel O2

-
- Aktivista
- martinsidlo
- Aktivista
Re: Signalizace pasů Octavia I
+ 1slovacek.milos píše: zajed do škodovky ti to tam nakodují
jinak bys musel mít znalosti vag, vis, adresa 17 a dokodovat do posledích třech čísel O2

Lupo 3L
Tipo 1,4 karburátor, třípalivový automobil
Tipo 1,4 karburátor, třípalivový automobil
U Octavie 1 Ti to je zahlasi pri zapnuti klicku a nic vic. Proto jsem odpojil zamek paau i kdyz se poutam ale vadil mi ten gong. Neni to jako u novych auto ktery pipaj kdyz jedes a nejsi pripoutany...dal to neresit 

-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
-Derbi Atlantis 2T
-Derbi Atlantis 2T