hasicak
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jednou jsem na naší slavný D1 sfouknul felicii 10kg práškovým začala doutnat od baterky a už hořela palubka na chvilku to sice pomohlo ale neměly jsme štípačky a znovu se to rozhořelo protože to bylo pořád ve šlusu a kapota nešla otevřít jak to bylo smotaný a myslíte že nějaký kamion zastavil a vyndal hasičák ani náhodou jen čuměli z okna a jeli krokem dál...
Od tý doby vozím alespoň malej i když ten je taky asi k prdu....
Od tý doby vozím alespoň malej i když ten je taky asi k prdu....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
hasičák mám v každém autě, ale asi to bude tím, že jsem revizák hasicích přístrojů
Mám pár osobních zkušeností, naposledy jsem hasil v Berouně Logana, když jsem k němu přijel, byl už slušně rozhořelý, ze sedadel zbyly jen kostry, interier chytil od zkratu na elektrice v prostoru kabiny. už byly vysypaný dvě boční okna. Stačilo na něj cca 1,5 kg prášku.
to Ladas, hasičák s náplní 10 kg práčku není. Jsou jen 1kg, 2Kg, 4Kg, 6kg a 9kg, pak pojízdné 50kg a víc...
Asi před rokem u mě byl autobusák s použitym hasičákem, že ho s ním garážmistr poslal do háje. Uhasil nějakým lidem na cestě auto a firma že ať si to zaplatí sám, když nehořel autobus. Zkrátka k lhostejnosti jsou lidi vychovávaný.

Mám pár osobních zkušeností, naposledy jsem hasil v Berouně Logana, když jsem k němu přijel, byl už slušně rozhořelý, ze sedadel zbyly jen kostry, interier chytil od zkratu na elektrice v prostoru kabiny. už byly vysypaný dvě boční okna. Stačilo na něj cca 1,5 kg prášku.
to Ladas, hasičák s náplní 10 kg práčku není. Jsou jen 1kg, 2Kg, 4Kg, 6kg a 9kg, pak pojízdné 50kg a víc...
Asi před rokem u mě byl autobusák s použitym hasičákem, že ho s ním garážmistr poslal do háje. Uhasil nějakým lidem na cestě auto a firma že ať si to zaplatí sám, když nehořel autobus. Zkrátka k lhostejnosti jsou lidi vychovávaný.
CFHC
Asi před rokem u mě byl autobusák s použitym hasičákem, že ho s ním garážmistr poslal do háje. Uhasil nějakým lidem na cestě auto a firma že ať si to zaplatí sám, když nehořel autobus. Zkrátka k lhostejnosti jsou lidi vychovávaný.[/quote]g
No tohle je bohužel hnusná realita.
No tohle je bohužel hnusná realita.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
naplnění hasičáku je pár stovek, to žádná pojistka řešit nebude. Taky jsem jednou vystříkal svůj práškový 1kg na štarou škůdku - stál tam takový strejda na kraji silnice a už mu od motoru začalo prohořívat zadní plato pod sklem. Tak jsme tam foukli a bylo to OK. V tý chvíli tě ani nenapadne to s ním řešit, protože je rád že ví jak se jmenuje...Ale auta jezdila kolem a všichni jen blbě čumí.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS