CADDY 2007 NESTARTUJE
Moderátoři: šulda, Moderátoři
CADDY 2007 NESTARTUJE
chlapi řeším problem na caddy 1.9 tdi 2007 nastartuje a hned zdechne po zapnutí klíčku na palubce blikaji kontrolky jak vanoční stromek diag píše datova sběrnice pohonu bez odezvy panelu přístroju nejde se spojit s budíkama štekr zezadu na budíkach je ok i napajení budíku tak kde hledat chybu díky
Tiguan 2 2.0 tdi
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Ta datová sběrnice bude někde podle mě porušená, myslím si, že bude někde datová linka šlahlá a to bude dělat ten problém. Já bych zkusil vydělat budiky a podivat se zdali z motorovky není šlahlá linka do budiků.
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
Všechno jen na chuť

-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
píšeš nesmysl, žádná linka do budíků z motorovky není... všechno jde přes gateway...ThrashTheTrash píše:Ta datová sběrnice bude někde podle mě porušená, myslím si, že bude někde datová linka šlahlá a to bude dělat ten problém. Já bych zkusil vydělat budiky a podivat se zdali z motorovky není šlahlá linka do budiků.
-
- Aktivista
OK, všem se zde omlouvám, příště si to nastuduji, než to sem napíšu.zx6ninja píše:píšeš nesmysl, žádná linka do budíků z motorovky není... všechno jde přes gateway...ThrashTheTrash píše:Ta datová sběrnice bude někde podle mě porušená, myslím si, že bude někde datová linka šlahlá a to bude dělat ten problém. Já bych zkusil vydělat budiky a podivat se zdali z motorovky není šlahlá linka do budiků.
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Všechno jen na chuť
Všechno jen na chuť

nemusíš z každyho dělat pitomce mimochodem to svícení bylo kodovany s fabriky ale to neni podstatny podstatny je to že auto už jedezx6ninja píše:to denní svícení si se snažil kodovat ty co? já každému říkám hled si toho čemu rozumíš... až si nebudeš vědět rady tak to přivez, dám to do kupy..
Tiguan 2 2.0 tdi