cim myjete podlahu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
cim myjete podlahu
ahoj nemate najakej typ jak umejt podlahu v dilne mame litou priskyrici jako je v podzemnich parkovyst nemocnice atd... ale nechce se my litat po kolenou a zas to nechci nechat dojit do katastrof neco sikovneho za rozumne penize a ne za desetitisice dik za kazdou radu
- marena tdi
- Aktivista
my používáme super cistic.
jmeno COPO STAR -zakladni a univerzalni cistic. Prodava se v 11 kg baleni.Chlapi myju s tim všechno .zadny cistic který mi tady prijedou nabízet dileri se tomu nevyrovna . myje to veškerou spinu která existuje. pokud je totalne spinava podlaha pouzije se 100% koncentrat.Vemu rozprasovac postrikam ,necham chvili působit a vodou umyju. pokud myju totalne spinave auto udelam si koncentrat. myje to letity nanos spiny z brzd na discích atd...... proste uz 5 let maximalni spokojenosti .
jmeno COPO STAR -zakladni a univerzalni cistic. Prodava se v 11 kg baleni.Chlapi myju s tim všechno .zadny cistic který mi tady prijedou nabízet dileri se tomu nevyrovna . myje to veškerou spinu která existuje. pokud je totalne spinava podlaha pouzije se 100% koncentrat.Vemu rozprasovac postrikam ,necham chvili působit a vodou umyju. pokud myju totalne spinave auto udelam si koncentrat. myje to letity nanos spiny z brzd na discích atd...... proste uz 5 let maximalni spokojenosti .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
-
- Přispěvovatel
Fulltank píše:za me MA-FRA SUPERMAFRASOL neni nic lepsiho, umi to neuveritelny veci a da se to redit do nesmyslu takze mi to vydrzi pul roku a to uklizim kazdy patek plus cistim motory disky no vsechno
Ahoj SUPERMAFRASOL je opravdu pecka sam ho tu mam ale uz dosel kde kupujes ? protoze raketove se zvedla cena a docela me zarazila k dalsi koupi kupuji 5l kanistriky dik
máte někdo zkušenost s průmyslovym odmašťovačem "Alkalik" (od Dakchem, s.r.o.)?
Obsahuje nějakej metakřemičitan sodnej a podle etikety se ředí (až) 1:100 s vodou a je vhodnej i na tlakový čištění, ale zároveň je dráždivej a nepíšou tam, jestli neni např. agresivní na nějaký materiály.
Dostal jsem dvě litrový flašky, tak přemejšlim, na co to nejlíp vyzkoušet/používat ...
Obsahuje nějakej metakřemičitan sodnej a podle etikety se ředí (až) 1:100 s vodou a je vhodnej i na tlakový čištění, ale zároveň je dráždivej a nepíšou tam, jestli neni např. agresivní na nějaký materiály.
Dostal jsem dvě litrový flašky, tak přemejšlim, na co to nejlíp vyzkoušet/používat ...
pašíkombi AFN B597