nejsem-naivka píše:Já jsem se ptal jak je možný, že je naměřenej takovej rozdíl v krouťáku. Log má pro mě váhu asi stejnou jako graf z brzdy Fábie RZ 3x4 3685 (x nahrazuje písmeno pro ty pomalejší). Asi víš o kterou jde. Pro ostatní je to Fábie s grafem co nebyla na brzdě, ano je to možný. Je to takový ještě víc zamotaný, ale v kostce to asi stačí a asi už se ví odkud vítr vane. No příště to chce rozmyslet komu takový věci udělat a komu ne

pořád někdo čeká na fundovanou odpověď.
Zdravím,
pokusím se o stručný komentář, ale nevím, zda-li se mi to povede.
To co se zde odehrává je každoroční folklor. Lidé začnou nakupovat dárky před vánoci a (tuningáři) nemají co dělat, tak se snaží všemi možnými způsoby ulovit alespoň někoho, aby něco vydělali. Zázračně jsou najednou všichni online a zběsile chodí po forech a když nepomůže pozitivní působení, budeme se navážet do práce ostatních.
Jak jsem zaslechl, údajně jsme ticho, protože k tomu nemáme co říci. Omlouvám se za pozdní reakci, ale máme toho opravdu hodně a máme co dělat, abychom stihli nasmlouvané projekty do svátků. Osobně jsem dobrý měsíc na foru vůbec nebyl.
Pepo (alias Zlá žížala, nebo také Nejsem-naivka)... prosím tě, jak vůbec můžeš argumentovat v ruce s takovým nesmyslem a ještě psát, že jsme něco my změřili špatně?
Ano, mluvím o nesmyslu, který naměřili na Jarově. Stačí jeden pohled a kdo tomu rozumí, tak to měření shodí ze stolu.
Původně jsem byl trošku naštvaný a myslel si, že se do tebe opřu a budu se z tebe snažit dělat "pitomce", ale po prvotním rozhořčení píši naprosto s chladnou hlavou. Já totiž na druhou stranu chápu, že ty nejsi člověk, který auta ladí na brzdě a tedy asi také nebudeš úplně schopen zhodnotit, že to co naměřili na Jarově, je špatně.
To se ovšem nedá říci o člověku, který tě asi ponoukal, abys takovou diskuzi rozvedl, aby ses nás snažil pošpinit, ale sám je někde schovaný a čeká, co z toho bude.
O to je to smutnější, že tento člověk se snaží profilovat jako odborník, jako člověk který má kdo ví jaké vybavení za X milionů od MAHY,
ale přitom tomu evidentně sám nerozumí...?
Ano, mám na mysli Michala Vojáčka, alias Mvolesko, zastřešujícího Chipforum či pobočku Profituningu u nás.
Jsem rád, že se mi dostal do ruky tento screenshot, z toho ať si každý udělá obrázek sám. Já něco takového psát, tak jdu asi raději prodávat rohlíky do večerky. Kdo ve skutečnosti neumí s brzdou, to ať si zhodnotí každý sám..
Jen dodám,
kdo nevěří logu, ať mu nevěří. Já nikoho nutit nebudu, proč bych měl

(ani nevím proč ho zde Lukáš ukázal). Myslím si, že je to vůbec "nadstandard" že jej máme a není nikde psáno že by se něco takového muselo dělat, když je auto jen měřeno. Což si myslím že jen svědčí o důslednosti našich zaměstnanců

(já se měření neúčastnil).
Ale kdo tomu
logu věří, ten si dokáže najít analogii s naším grafem. Co se dělo potom na Jarově, či před Jarovem, a za jakých okolností vůbec porovnávací měření dotyčný prováděl, k tomu už žádné informace bohužel nemám a s tím zobrazeným "cárem" by to stejně bylo bezpředmětné.
Snažím se to brát s nadhledem, chápu že nemáte práci, to se může stát každému, i nám. Rozumím, že v takové situaci je potřeba jednat, lidé se uchylují k různým způsobům shánění kšeftu, ale budete si asi muset najít jiné téma, abyste mohli házet špínu.... a nebo ty peníze vydělali korektně a s nějakou kulturou. To bych byl samozřejmě rád, já také nemám zájem se neustále s někým hádat, a nemám na to ani čas.
----
Ještě můj poslední komentář poznamenané Fabii. Pokud jsme upravovali nějaké auto, kde není zákazník spokojen, není nic jednoduššího se na nás obrátit a my to budeme řešit. Pokud to nebylo přes nějaké prostředníka (v případě že ano a je s tím problém, stejně se může obrátit na nás).
----
Zamyslete se, jestli opravdu nechcete spíše přispět ke kultuře tuningu u nás a bavit se raději na konstruktivní úrovni. Myslím, že tím že ukážete svou fundovanost sežene víc spokojených zákazníků než špinavou hrou, o kterou možná nejde tolik z tvojí strany jako spíše ze strany někoho dalšího v pozadí.

Já si myslím, že my dva když jsme se viděli, jsme byli schopnu spolu hovořit zcela normálně.
A ještě jednou uznávám, že asi těm měřením rozumět nemůžeš, stejně jako většina lidí kteří si tvůj příspěvek přečetli. Ale Michal by opravdu měl.
Více nemám co říci.