Riadiaca jednotka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Riadiaca jednotka
Zdravim chcel by som sa opytat ci je pri vymene obtokoveho turba za turbo s variabilnou geometriou lopatiek treba menit aj RJ? Mam 66kw z r.v. 98. Nebolo by lepsie tam dat RJ z 81kw?
Kolotoč TUNING
Nebolo by jednoduchsie pre dalsie upravy vymenit tu RJ za tu z 81kw aby s tym neboli zbytocne komplikacie pri postupnosti uprav? teda najprv trysky potom turbo (+ spojka) len ci mi pri tych dvoch veciach ostane na chip. Len keby som tam dal tu RJ z 81kw tak to nemusim chipovat a turbo bude slapat na seriovy tlak kym bude financny dazd na chip.BH motor píše:V tomto pripade ano.
Kolotoč TUNING
tie rj su uplne hardwarovo rovnake. nevidim dovod na vymenu.Sifon píše:Nebolo by jednoduchsie pre dalsie upravy vymenit tu RJ za tu z 81kw aby s tym neboli zbytocne komplikacie pri postupnosti uprav? teda najprv trysky potom turbo (+ spojka) len ci mi pri tych dvoch veciach ostane na chip. Len keby som tam dal tu RJ z 81kw tak to nemusim chipovat a turbo bude slapat na seriovy tlak kym bude financny dazd na chip.BH motor píše:V tomto pripade ano.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Diky za raduBH motor píše:tie rj su uplne hardwarovo rovnake. nevidim dovod na vymenu.Sifon píše:Nebolo by jednoduchsie pre dalsie upravy vymenit tu RJ za tu z 81kw aby s tym neboli zbytocne komplikacie pri postupnosti uprav? teda najprv trysky potom turbo (+ spojka) len ci mi pri tych dvoch veciach ostane na chip. Len keby som tam dal tu RJ z 81kw tak to nemusim chipovat a turbo bude slapat na seriovy tlak kym bude financny dazd na chip.BH motor píše:V tomto pripade ano.
Kolotoč TUNING