PALIVO - Jak vydělávat peníze, pasivní příjem – efektivně !

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Powertablety
Nováček
Odpovědi: 0

PALIVO - Jak vydělávat peníze, pasivní příjem – efektivně !

Příspěvek od Powertablety »

Chcete pomáhat svému okolí a ještě při tom vydělávat? … pak mi napište na můj mail (powertablety [zavináč] email.cz) a já Vám ihned pošlu veškeré potřebné informace. Nyní máte možnost zapojit se do nově vznikajícího systému, pomocí kterého můžete vydělat velice pěkné a především stabilní peníze. Jedná se o velmi dobrý způsob zajištění stálého pasivního příjmu. Výdělky jsou minimálně 1200 Kč za měsíc, horní hranice není, takže můžete vydělávat i desítky tisíc korun (v závislosti na Vaší úspěšnosti). Důležité také je, že nejsou nutné žádné vstupní poplatky. Veškeré dotazy pište na můj email, tam odpovím mnohem rychleji.
slimjim
Přispěvovatel

tablety

Příspěvek od slimjim »

Když dáš do nádrže 1 tak to žere půlku , když dáš 2 tak jedeš zadarmo a když dáš 3 tak ti přibejvá 6l na 100km v nádrži a to pak prodáš :D :D :D
woodman007
Přispěvovatel

Příspěvek od woodman007 »

Ovsem to vsechno za predpokladu, ze si budes jeste davat na noc dve sveceny kocicky do nosu...
Zetor 3011
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

buď mojí avonlejdy (noteeth)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Felipe
Přispěvovatel

Příspěvek od Felipe »

tomu říkám 21 století (crazy)
shark734
Přispěvovatel

Příspěvek od shark734 »

uz viem preco mi to "kamarat" ponukal a vychvaloval...on na tom este zarobi

najviac ma dostalo to, ze sak nech mi preda par tych tabletiek nech nekupujem cele balenie na skusku..jeho odpoved bola: "na kazdom aute je to individualne a nemusi to zareagovat hned" (LOL)
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

Takova picovina kdyby fungovala, tak to je rovnou na Nobelovu cenu :-( :P
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
fuzzyi
Přispěvovatel

Příspěvek od fuzzyi »

nejhorší na tom je, že to opravdu někteří kupují :(
RENAULT / TRAFIC II autobus (JL) / 2.0 dCi 115 (JL0H)
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Proč né, když nejsou žádné vstupní poplatky. :P
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
nebulus
Přispěvovatel

Příspěvek od nebulus »

Mne raz jeden expert z rodiny ponúkal nejaký zázračný katalyzátor, či čo, ktorý šetrí 20-30% a sám ho s úspechom používa (noteeth) . Samozrejme za takú kvalitu sa musí priplatiť :) Nakoniec som sa ho musel zbaviť argumentom že naftu mám zadarmo (LOL)
kotelnik
Přispěvovatel

Příspěvek od kotelnik »

Jo lidská blbost je nekonečná. Tolhe je super výrobek (rofl)

NucleoSTOP – Lebenswichtig!

Bojíte se jaderných elektráren? Nesnášíte pomyšlení, že by vaši televizi nebo kávovar snad napájel proud z Temelína? Je tu pro vás inovativní produkt, jedinečný na trhu! Odfiltruje bezpečně a spolehlivě jaderný proud vystupující z vašich zásuvek!

Kompaktní, praktický přístroj opatřený nejmodernější elektronikou umožní jednoduchým způsobem, že již nikdy více nebudete muset jaderný proud použít. NucleoSTOP má díky zabudovaným integrovaným obvodům vlastní spotřebu pouze 0,5–2,8 Watt, v závislosti na množství jaderného proudu, který je ve vaší elektřině přimíchán. Přístroj rozpozná proud z kteréhokoliv typu reaktoru. Po celou dobu životnosti přístroje (nejméně 15 let) garantujeme, že množství jaderného proudu ve vaší domácnosti bude neměřitelné i těmi nejpřesnějšími měřicími technikami!

Technický princip
Při každém jaderném štěpení v reaktoru vzniká takzvaný tachyonový impuls, který doprovází vzniklou energii při všech jejích dalších přeměnách a dostane se tak i do elektrického proudu. Tachyonový impuls propůjčí každé formě energie nesmazatelnou „značku“ na základě zákona o zachování energie. Proud z jaderných elektráren tedy nese tuto „značku“ s sebou.

Řekli naši zákazníci:
Frau M. D. aus D: „Ich kann mir ein Leben ohne NucleoSTOP nicht mehr vorstellen…“ (Už si neumím život bez NucleoSTOPu představit...) Herr F. L. aus U.: „Eine sehr sinnvolle Investition.“ (Velmi smysluplná investice.) Frau G. aus M.: „Meine ganze Familie ist begeistert.“ (Celá moje rodina je nadšená.) Herr Bernd H. aus E.: „Ein weiterer Beweis für Deutschlands technologischen Vorsprung.“ (Další důkaz německého technologického pokroku.)

Objednávejte
na http://www.nucleostop.onlinehome.de . Za pouhých 949 Eur včetně DPH získáte speciální přístroj, který nedovolí proudu vyrobenému v jaderných elektrárnách vstoupit do vašich spotřebičů. Za tuto směšnou sumu obdržíte:
• Přístroj v pěkném designu v nárazuvzdorné schránce z vysokopolymerního materiálu
• Názorný instalační a ovládací manuál
• Brožuru „Můj život bez jaderného proudu“ v německém jazyce
• (a pokud jste si stihli objednat do určitého data, dostanete také speciální Nukleostop Teletubbie pro děti!)

(Poznámka redakce: není to mystifikace. Přístroj se skutečně v Německu a Rakousku prodává. Na web stránce distributora byl svého času nabízen i přístroj, který na tržišti neomylně pozná geneticky modifikovanou zeleninu...)
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Nova technologie, soudruzi inziniri z NDR (LOL)
NEVO
Přispěvovatel

Příspěvek od NEVO »

ty vole ľudská blbosť je fakt nekonečná,
ale vynaliezavosť niektorých špekulantov ide ešte o level vyššie (LOL) (LOL) (LOL)
nafta je dobra, benzin este lepsi, ale radsej by som to nepil
blacklight
Přispěvovatel

Příspěvek od blacklight »

Ty tablety jsem měl, jsou opravdu velmi účinné ale přesto je nedoporučuji.

Problém totiž je chemická reakce. Tableta na sebe váže obrovské množství vody ze vzduchu, a při velkém tlaku a uvolnění zbytku chemikálií to naftu naopak vyrábí.
Problém tedy je, že to zničí vstřikovače a čerpadlo, protože vzniká velký tlak vyrobené nafty, která jde ze spalovacích prostor zpět do nádrže.

Dá se s tím najet cca 5000km, pak se vstřikovače a čerpadlo zničí protiproudem nafty.
Další problém je, že v nádrži vlastně přibývá nafta a ta se musí pravidelně vylívat. Nafta přibývá takovou rychlostí, jako je spotřeba auta, takže se může stát, že při sportovní jízdě musíte nádrž vypumpovat už po 600km.

Nádrže na to navíc nejsou stavěné, takže se vám nikdy nepodaří vypumpovat všechnu naftu.

Zatím se to dalo řešit dvěma způsoby - kombinovaný provoz, s tabletou a bez, a nebo vyvrtáním díry do nádrže, aby nafta odtékala. Za to už ale pár lidí dostalo pokuty protože to bylo nebezpečné pro ostatní účastníky provozu.

Byli i lidé, co tyto tablety zkusili sníst a pak zvraceli jitrnice a řízky.

Za mě tedy nedoporučuji a zároveň doufám, že diskutující chápou, že jde o vtip :-)
Octavia 1.9 TDI
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“