Zadní náprava, sjíždění vnitřků pneu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zadní náprava, sjíždění vnitřků pneu
Zdravim, poradíte mi co se zadní nápravou, když se sjížděj vnitřky. A je trochu znát horší stabilita v zatáčkách. Díky
GOLF IV Variant TDI 74 kw, PD AXR, série
-
- Přispěvovatel
Začal bych něčím levnějším:překontroval bych tlumiče, jejich uložení, zda jsou šrouby tlumičů OK, dále ložiska kol a také silentbloky nápravy.kuba IV píše:Jj na Golfu IV. Takze se to řeší výměnou napravy? A opravit to nejde?
Klidně to můžou i pneumatiky, já jsem jednou nazul 205 pneumatiky na 6 palcové 15 kola, po 15.tis km jsem měl kola po smrti.. :-[
Nápravu bych měnil, až úplně naposledy.
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
Pokud je to jeho auto z podpisu (GOLF IV Variant TDI 74 kw, PD AXR, série), tak asi kotouče má 
Nejezdilo to rozšířené podložkami nebo přeložené? Také to mohlo dostat ránu...
Podívej se na silentbloky uložení nápravy, zda to v nich "necestuje"... respektive to asi ani moc neuvidíš, tudíž výměna (cca 600CZK silentbloky a 2h práce, pokud jsi zručný)... pak případně celá náprava... samozřejmě, jak píšou kluci začít geoškou.

Nejezdilo to rozšířené podložkami nebo přeložené? Také to mohlo dostat ránu...
Což je divné, pokud má "závodní" geometrii do "A"kuba IV píše: A je trochu znát horší stabilita v zatáčkách. Díky
Podívej se na silentbloky uložení nápravy, zda to v nich "necestuje"... respektive to asi ani moc neuvidíš, tudíž výměna (cca 600CZK silentbloky a 2h práce, pokud jsi zručný)... pak případně celá náprava... samozřejmě, jak píšou kluci začít geoškou.
GIV Variant TDi ???kW