Ahoj,
na maxidotu mi svítí, že si mám zkontrolovat brzdy.
Začalo to svítit po vyměně zadních destiček.
Nechtělo se mi znova odmontovávat kola a tak jsem to pichnul na VAG
Chyby žádné.
Otázka zní, jde přes diagnostiku poznat které kolo na autě hlásí problém s opotřebením ?
Dík za odpověd..
Alhambra 2002 brzdy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Alhambra 2002 brzdy
E91 N52B30 

jo přední vlevo a zadní vpravo...
s tím že u brzd 313/294 jsou desky s drátem dokonce na každém kole (TDI 110kW, 1,8T, 2,8V6 a všechny 4x4)
buď tam máš nějaký problém a nebo se jen nedaly desky s drátem..
Přes diagnostiku to nepoznáš, dráty od jednotlivých kol se sbíhají a vede to přímo do budíků, kde to akorát rožne kontrolku
s tím že u brzd 313/294 jsou desky s drátem dokonce na každém kole (TDI 110kW, 1,8T, 2,8V6 a všechny 4x4)
buď tam máš nějaký problém a nebo se jen nedaly desky s drátem..
Přes diagnostiku to nepoznáš, dráty od jednotlivých kol se sbíhají a vede to přímo do budíků, kde to akorát rožne kontrolku
snímače jsou podle výbavy a pokud je to dvojdrát na kolo musí být uzavřený obvod hledej a pokud budou ok tak může být hniloba ve svazku pak doporučím překódovat a tuto funkci vypneš...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!