gola ale??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
gola ale??
chci obnovit cajky, ale nejak se nemuzu rozkejvat kterou gola sadu koupit, mam force y manesman, ale je to k hovnu, racny tuhy nejak mi nejdou do ruky, tapam bud facom, berner nebo wurth? nebo jinej napad? samozrejmne ze nic nez profi nechci
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
zrovna u wurtha se mi moc nepasuje, ze ma cajky hladky lesteny, jak mas trochu ruce od oleje, tak ti vsechno vyskakuje z rukydreizig5 píše:jen podotknu že wurth už boužel není co býval.ale cenu drží
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
Co usag?V robotě máme celý vozejk.Stál vybavený základním nářadím sice skoro 100 ale za 12 let co to máme lehla jen ráčna a jeden ořech.Ráčna loupla pode mnou(120kg) na dvoumetrové trubce a ořech neustál vzducháč.Praskl.Jinak klíče ořechy šroubováky všechno drží.Až se divím co to někdy snese.Jo a vzducháč neustál nasazení při gumách.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Ja uz tiez neviem ze co kupit. Na proxxon mi vadi ze tie napisi su iba vyiskrene a asi po mesiaci pouzivanie zmiznu. Tona uz nieje to co byvala za socializmu, Czech gola ma slusne orechy a Bahco mi prezmenu nepasuje do ruky. triumf, BGS a pod. to su taiwanske nedorobky. Neviem ale asi zostanem pri proxxone. To je tak, trebalo nam revuluciu tak ju mame mat. Za sociku sme si vedeli vyrobit takmer vsetko a kvalitne doma, teraz sme odkazany na pofiderne bohvieco od bohvieodkial.
mám nářadí Hitachi - malou a velkou gola sadu, jako max spokojenost, ale u nás jsem to nikde neviděl, mám to z e-baye za pár kaček, o kvalitě bych mohl psát báje a pověsti
http://www.ebay.de/itm/310772358295?_tr ... EBIDX%3AIT
jinak máme dvě basy od KS-tools a taky dobrý, i cenově
dřív jsem hodně používal německý nářadí Wisent a Proxon
nějaký noname v plastovým kufru nekupuju...je to tak na nasrání...ořech na vzduchovku, prás a je po něm, ráčnou zabereš, ta povolí a jebneš je do lokte nebo smeteš kotníky
asi ne všechny ale co jsem viděl stály za hovno
ještě to mělo takový zuby že jedn zu byl tak čtvrt otáčky
http://www.ebay.de/itm/310772358295?_tr ... EBIDX%3AIT
jinak máme dvě basy od KS-tools a taky dobrý, i cenově
dřív jsem hodně používal německý nářadí Wisent a Proxon
nějaký noname v plastovým kufru nekupuju...je to tak na nasrání...ořech na vzduchovku, prás a je po něm, ráčnou zabereš, ta povolí a jebneš je do lokte nebo smeteš kotníky
asi ne všechny ale co jsem viděl stály za hovno
ještě to mělo takový zuby že jedn zu byl tak čtvrt otáčky

- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
ja mel od vselijakejch sad orechu hafo, ale co jsem koupil vzduchovku facom, ktera taha 1700nm, tak jsem je skoro vsechny roslehal, takze na ni pouze cerny orechy, ale jinak pistole bomba, takovy problemy s povolenim poloos, remenic na klice apod. uz neznam. stala sice 380eur, ale stoji to za to, tak asi nastoupim do kompletu facom
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
byl u mne prodejce facom a rekl mi kdyz racnu do mesice znicim, tak mi da gratis dve novy, tak jsem s ni vcera pri brzdach na vw lt a sprinteru povoloval a dotahoval kola samozrejmne s nasazenou 80cm trubkou a tesil jsem se na dve novy racny a nic. tak uvidime behem mesice

Ty si teda hovado, ale odzkoušet se to musí, že?romanespana píše:byl u mne prodejce facom a rekl mi kdyz racnu do mesice znicim, tak mi da gratis dve novy, tak jsem s ni vcera pri brzdach na vw lt a sprinteru povoloval a dotahoval kola samozrejmne s nasazenou 80cm trubkou a tesil jsem se na dve novy racny a nic. tak uvidime behem mesice![]()

Oct asv 2000, DieselPower
ja mam tiež malu a strednu golu od proxxonu ale kupoval som ju tak cca 8rokov dozadu je dobrá som snou spokojný. Stratil som nejaký orech tak som dokupoval nový a stena orecha je tak cca o polovocu tenšia takže tieš to ojebávajúTDI tech píše:Ja uz tiez neviem ze co kupit. Na proxxon mi vadi ze tie napisi su iba vyiskrene a asi po mesiaci pouzivanie zmiznu. Tona uz nieje to co byvala za socializmu, Czech gola ma slusne orechy a Bahco mi prezmenu nepasuje do ruky. triumf, BGS a pod. to su taiwanske nedorobky. Neviem ale asi zostanem pri proxxone. To je tak, trebalo nam revuluciu tak ju mame mat. Za sociku sme si vedeli vyrobit takmer vsetko a kvalitne doma, teraz sme odkazany na pofiderne bohvieco od bohvieodkial.
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE