Jaj.Kalamita jak na Sibiři.Tři. centimetry sněhu u muzea čtyři.
Tady kydlo doteď 15 cm.Pohoda.Cesty sice neprotáhlé,hlavně k nám na paseky,ale vyjel sem...Su zvědavý ráno. Jedu na.cesty tak snad už bude uklizeno.Tady to jakž takž letos ještě funguje.
U nás v Praze nevidim ani vločku....a když něco v Praze neni tak to znamená že ani jinde v republice to být nemůže. Vždyt Praha je přece středem vesmíru!
Sak píšu pohoda Pamatují pár roků zpět jak jsem sa ráno v neděli vzbudil a venku půl metru nového sněhu.Zaplať pán bůh že sem měl doma bobíka.Hodina práce s lopatou než jsem sa k němu dostal a celý den jsem jezdil než jsem povyhrňal všecky svorky v okolí.Tehdá byl u nás metr sněhu.Sak tehdá myslím vznikla aj ta ladovská zima.
dr.Spiegel.Strč si celů prahu víš kde.Předloni v zimě jsem také jakéhosi Pražáka tahal z potoka v místě kde sa ani v létě moc osobákem nedá...Prej navigačka.A eště sa vztekal když jsem mu řekl ať ju serve z okna a hodí ju do potoka vedle té naleštěné otlučené fábie.Debil.Mohl byt rád že jsem byl doma,jinak tak čekal do jara.
aj u nás krásne najebalo a jebe dalej. och ako je tu krásne, a ten náš buzerant s pluhom, je asi ten istý, o ktorom sa hovorí v tom videu. asi sa prisťahoval z tých kysúc.