nesvítí světla, blinkry a nestartuje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nesvítí světla, blinkry a nestartuje
čauvec, potřeboval bych radu, octavia I 1.9 TDI 2000
dnes v noci jsem zastavil na benzině, po nastartování přestali jít světla, tomu jsem se moc nevěnoval, protože jsem popojížděl do myčky, po umytí jsem normálně nastartoval, vyjel z myčky a chcípl. cca za 20 min. jsem chtěl odjet a už jsem ani nenastartoval, po zapnutí klíčku se kontrolky rozsvítěj jak maj. tak jsem koukal na pojistky a ok, nastartování jsem vyřešil připojenim kabelu od baterie na stop ventil k čerpadlu, jediný parkovačky se rozsvítěj, tak jsem svítil dálkovými světly držením páčky. cestou jsem zkoušel blinkry a jednou šli pak ne, problikli i tlumený světla, doma jsem normálně chcípl a odpojil kabel od stop ventilu a baterie, v čem by mohla být závada? díky za každou radu
dnes v noci jsem zastavil na benzině, po nastartování přestali jít světla, tomu jsem se moc nevěnoval, protože jsem popojížděl do myčky, po umytí jsem normálně nastartoval, vyjel z myčky a chcípl. cca za 20 min. jsem chtěl odjet a už jsem ani nenastartoval, po zapnutí klíčku se kontrolky rozsvítěj jak maj. tak jsem koukal na pojistky a ok, nastartování jsem vyřešil připojenim kabelu od baterie na stop ventil k čerpadlu, jediný parkovačky se rozsvítěj, tak jsem svítil dálkovými světly držením páčky. cestou jsem zkoušel blinkry a jednou šli pak ne, problikli i tlumený světla, doma jsem normálně chcípl a odpojil kabel od stop ventilu a baterie, v čem by mohla být závada? díky za každou radu
GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW? 

to jsem nějak nepochopil, otočím klíček, sepnou kontrolky, dál otočím na startování, startuje ale nechytí, pak otočit zpět? nebo jak to myslíš?Stanous píše:Asi spínačka (el. část-tan spodek). Zkus po nastartování jakoby malinko vrátit klíček jestli se to chytne.
GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW? 

tak světla nějak svítěj, blinkry jdou, topení fouká, ale pořád nestartuje, diagnostika ani nenajde ŘJ motoru jen mi nejde do hlavy že když jsem propojil kabelem baterku a stop ventil na čerpadle že to normálně jelo, turbo šlo, výkon normálníStanous píše:Jo sorry, ja myslel že to nějak natočíš a tímhle způsobem pořešíš aby ti to svítilo a blikalo. Když to pomůže, tak si tím potvrdíš, že je ten spodek spínačky rozpadlej.
teď když zapnu klíček tak žhavení nenaskočí, ale za to asi může jednotka?
Naposledy upravil(a) Golf-GT dne 02 bře 2015, 20:57, celkem upraveno 2 x.

-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
pretože ked pripojíš 12V na stopventil tak ti pride napätie aj smerom naspäť do RJ,tym padom nakrmi aj RJ,blikne ti žhavenie? kostrenia maš ok? ale najskôr ti odišiel spodok spinačky.
ak neblikne žhavenie prepajkuj rele 109
ak nepôjde ani tak,tak oriešok na spodu spinačky.
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
takže kabel napájí jednotku? to ho tam asi vrátim a budu jezditUchoTD píše:pretože ked pripojíš 12V na stopventil tak ti pride napätie aj smerom naspäť do RJ,tym padom nakrmi aj RJ,blikne ti žhavenie? kostrenia maš ok? ale najskôr ti odišiel spodok spinačky.

-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
no ak tam máš zapojený aj original kabel a k tomu len pripajaš druhý s 12V tak je to tak ako píšem,ak tam pripájaš len externý a ten original je odpojený tak je problem inde 

Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Ktery drat na spinacce pousti proud do ridici jednotky? promeril bych ho, abych nekoupil zapalovani a nezjistil ze to tim neni? DikyUchoTD píše:no ak tam máš zapojený aj original kabel a k tomu len pripajaš druhý s 12V tak je to tak ako píšem,ak tam pripájaš len externý a ten original je odpojený tak je problem inde

tak jsem dnes koukal na rele 109 je OK, rozebral jsem spínačku a na jednom kontaktu ohořelá izolace, po sundání svorkovnice s kontaktama jeden kontakt ohořelej, plast okolo trochu rozteklej, tak koupim novou spínačku a vyměním ten kabel, jen by mě zajímalo jestli se dá koupit i ten kontakt, bylo to ohořelý na kontaktu který je blíž ke středu u 75