Rozvodova sada INA
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rozvodova sada INA
nekdo zkusenosti s celou rozvodovou sadou od INY? jsem na vazkach jestli INU nebo Dayco to je vlastne origos...
Octavia TDi PD 4x4
Golf II 1,6TD 59KW SB
Golf II 1,6TD 59KW SB
- marena tdi
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Neviem o nikom s problemom a zrovna tak si nepamatam ziadnu diskusiu, kde by sa preberal problem s vecami od INA. Myslim, ze ina je 100%-na kvalita, bez vyhrad. Aspon zatial, kym sa nenajde daky smejd co bude predavat blato pod jejich znackou, alebo daky priekupnik nezacne miesat nieco pofiderne (rozumej lacne) do tych sad. Mnoho ludi je schopnych pre par drobnych siahnut aj po loziskach, kladkach s velkym napisom Made in China.
-
- Aktivista
ty znáš nějaké rozvody made in china které se potkali nebo byl problém? nebo si jen tak pouštíš hubu na špacírfrantisek28 píše:Neviem o nikom s problemom a zrovna tak si nepamatam ziadnu diskusiu, kde by sa preberal problem s vecami od INA. Myslim, ze ina je 100%-na kvalita, bez vyhrad. Aspon zatial, kym sa nenajde daky smejd co bude predavat blato pod jejich znackou, alebo daky priekupnik nezacne miesat nieco pofiderne (rozumej lacne) do tych sad. Mnoho ludi je schopnych pre par drobnych siahnut aj po loziskach, kladkach s velkym napisom Made in China.

Za sebe musim rict ze jsem rozvody INA mel v rotacce a naprosto v pohode jsem je odjezdil, ted mam v PD zase kladku INA ( remen davam Dayco a pumpu jen origo) + hydrostely INA a taktez vse v poradku. A ty hydrostely jsem bral v Jihlave ve Skodovce jako origo a na krabici bylo INA, takze bych se urcite nebal. Bracha ma v rotacce taky kladky INA i hydrostely INA , najeto na pres 100 tis a vse taktez OK.
Jinak je pravda ze setrilku kteri si za 2kc nechaji provrtat koleno prodlouzenou 10 je porad dost. Mnohokrat jsem videl jak nuti mechanika aby jim tam ty Činsky shity namontoval
nejenom rozvody, ale i loziska a dalsi veci . Potkany cinsky rozvody jsem tedy nevidel, ale i tak co problemu ma pak mechos z nekteryma lidma,kterym na jejich vylozeny prani namontoval smejdy co nic nevydrzi, to uz je o nervy a nevlastnit strelnou zbran

Jinak je pravda ze setrilku kteri si za 2kc nechaji provrtat koleno prodlouzenou 10 je porad dost. Mnohokrat jsem videl jak nuti mechanika aby jim tam ty Činsky shity namontoval

O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
-
- Přispěvovatel
Nedavno tu bolo rozoberane GMB, z toho mam dojem, ze im moc nechybalo k destrukcii. A ak sa dobre pamatam aj SKF malo daky vacsi problem zo sadami, aj ked to nepriznali a vinili mechanikov z nespravnej montaze, konkretne nedodrzanie utahovacich momentov (nieco cez rok dozadu?). Snad k tomu vydali aj dake video s instruktazou.slovacek.milos píše:
ty znáš nějaké rozvody made in china které se potkali nebo byl problém? nebo si jen tak pouštíš hubu na špacír
Ale skor som mieril inam, nieco ako s olejom Castrol a jeho napodobeninami. Ja nan nemozem povedat krive slovo, lebo par rokov som ho lial do 2.5 TDI V6 a k spokojnosti a zrovna tak este stale ho lejem do Octavie AGR, uz dlhe roky a nemam dovod menit za nieco ine.
A aj ak dake rozvody klaknu, kto dokaze, ze to je vinou pouzitych dielov vs chyba montaze? Kolega sa uz par rokov sudi koli rozvodom co mu klakli a neviem, neviem ako dopadne, kedze mechanik nemoze za skody sposobene vadnym materialom, naopak, dodavatel, ci vyrobca nemoze niest vinu za nespravny sposob montaze. Ale to je pribeh o zn. Opel.
-
- Aktivista
o čínkých rozvodech šitech bych se raději nevyjadřoval pokud nevím konkrétní případ, číslo reklamce vešechny okolnosti, podle mě je to jen přetahování internetové teorie stejně jak polské šmejdy,
i značkové rozvody mají nedostatky, mi se třeba rozlepil motorkraft na půl a motor se potkal, kousek ode mě je čajna rozvody měly být dávno vyměněné a ok,
klíčové slovo o montáži rúzných dílů a jejich výdrží jsou mechoši, vyjma internetových teoretiků a ty příspěvky jsou klíčové
i značkové rozvody mají nedostatky, mi se třeba rozlepil motorkraft na půl a motor se potkal, kousek ode mě je čajna rozvody měly být dávno vyměněné a ok,
klíčové slovo o montáži rúzných dílů a jejich výdrží jsou mechoši, vyjma internetových teoretiků a ty příspěvky jsou klíčové
miloši myslím si že si dobrý automechanik a že máš neco za sebou.ale nechapu proč se furt zastáváš tech levnejch šitozních dílu(viz celé auto kel*y,starline a podobně)já sem zastánce kvality a ověřenejch dílu.třeba ted hodně montuju věcí zn.PROFIT a zatím OK.vypadá to kvalitně.jinak nemáte nekdo nejaký zkušenosti s touhle značkou?
jinak INA.ok
jinak INA.ok
dreizig5, bohužel je problém, že rovnice zaplatíš = dostaneš kvalitu již nějak přestala platit
Viz. v jiném vlákně probírané vodní pumpy atd.
... a je čím dál tím větší problém něco kvalitního koupit... ono ani prodávané origo díly nejsou shodné s tím, co se dodává na výrobní linku...

... a je čím dál tím větší problém něco kvalitního koupit... ono ani prodávané origo díly nejsou shodné s tím, co se dodává na výrobní linku...
GIV Variant TDi ???kW