Rozvodova sada INA

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Octava
Aktivista
Odpovědi: 0

Rozvodova sada INA

Příspěvek od Octava »

nekdo zkusenosti s celou rozvodovou sadou od INY? jsem na vazkach jestli INU nebo Dayco to je vlastne origos...
Octavia TDi PD 4x4
Golf II 1,6TD 59KW SB
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Otázka je, co je origoš :)

Nebál bych se ani jedné ani druhé.
live69
Aktivista

Příspěvek od live69 »

já když mužu tak montuju komplet sady INA do všeho ....
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO :-)
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

INA je bez problemu .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
TKTDI
Přispěvovatel

Příspěvek od TKTDI »

Za mě taky INA, nikdy nebyl problém ;)
Pasat TDI PD 96 kw
Přispěvovatel

Příspěvek od Pasat TDI PD 96 kw »

za mně jedině ina
Nonstop odtah vozidel 775 24 15 75 pneuservis,soustružnické a kovoobráběčské práce,výbrusy motorů,chiptuning diagnostika vw group.Nákup,prodej a servis telefonů HTC!!
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

Ja ked tady nekomu ukážem krabičku ze znakem INA tak majitele aut zblednu a skoro odpadávaju (rofl) (rofl)
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

V dayco sadach po novom už bývajú GMB kladky, nebrať! INA žiadny problém.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
frantisek28
Přispěvovatel

Příspěvek od frantisek28 »

Neviem o nikom s problemom a zrovna tak si nepamatam ziadnu diskusiu, kde by sa preberal problem s vecami od INA. Myslim, ze ina je 100%-na kvalita, bez vyhrad. Aspon zatial, kym sa nenajde daky smejd co bude predavat blato pod jejich znackou, alebo daky priekupnik nezacne miesat nieco pofiderne (rozumej lacne) do tych sad. Mnoho ludi je schopnych pre par drobnych siahnut aj po loziskach, kladkach s velkym napisom Made in China.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

frantisek28 píše:Neviem o nikom s problemom a zrovna tak si nepamatam ziadnu diskusiu, kde by sa preberal problem s vecami od INA. Myslim, ze ina je 100%-na kvalita, bez vyhrad. Aspon zatial, kym sa nenajde daky smejd co bude predavat blato pod jejich znackou, alebo daky priekupnik nezacne miesat nieco pofiderne (rozumej lacne) do tych sad. Mnoho ludi je schopnych pre par drobnych siahnut aj po loziskach, kladkach s velkym napisom Made in China.
ty znáš nějaké rozvody made in china které se potkali nebo byl problém? nebo si jen tak pouštíš hubu na špacír :?
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

Za sebe musim rict ze jsem rozvody INA mel v rotacce a naprosto v pohode jsem je odjezdil, ted mam v PD zase kladku INA ( remen davam Dayco a pumpu jen origo) + hydrostely INA a taktez vse v poradku. A ty hydrostely jsem bral v Jihlave ve Skodovce jako origo a na krabici bylo INA, takze bych se urcite nebal. Bracha ma v rotacce taky kladky INA i hydrostely INA , najeto na pres 100 tis a vse taktez OK.

Jinak je pravda ze setrilku kteri si za 2kc nechaji provrtat koleno prodlouzenou 10 je porad dost. Mnohokrat jsem videl jak nuti mechanika aby jim tam ty Činsky shity namontoval :( nejenom rozvody, ale i loziska a dalsi veci . Potkany cinsky rozvody jsem tedy nevidel, ale i tak co problemu ma pak mechos z nekteryma lidma,kterym na jejich vylozeny prani namontoval smejdy co nic nevydrzi, to uz je o nervy a nevlastnit strelnou zbran :( :x
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
frantisek28
Přispěvovatel

Příspěvek od frantisek28 »

slovacek.milos píše:
ty znáš nějaké rozvody made in china které se potkali nebo byl problém? nebo si jen tak pouštíš hubu na špacír :?
Nedavno tu bolo rozoberane GMB, z toho mam dojem, ze im moc nechybalo k destrukcii. A ak sa dobre pamatam aj SKF malo daky vacsi problem zo sadami, aj ked to nepriznali a vinili mechanikov z nespravnej montaze, konkretne nedodrzanie utahovacich momentov (nieco cez rok dozadu?). Snad k tomu vydali aj dake video s instruktazou.
Ale skor som mieril inam, nieco ako s olejom Castrol a jeho napodobeninami. Ja nan nemozem povedat krive slovo, lebo par rokov som ho lial do 2.5 TDI V6 a k spokojnosti a zrovna tak este stale ho lejem do Octavie AGR, uz dlhe roky a nemam dovod menit za nieco ine.
A aj ak dake rozvody klaknu, kto dokaze, ze to je vinou pouzitych dielov vs chyba montaze? Kolega sa uz par rokov sudi koli rozvodom co mu klakli a neviem, neviem ako dopadne, kedze mechanik nemoze za skody sposobene vadnym materialom, naopak, dodavatel, ci vyrobca nemoze niest vinu za nespravny sposob montaze. Ale to je pribeh o zn. Opel.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

o čínkých rozvodech šitech bych se raději nevyjadřoval pokud nevím konkrétní případ, číslo reklamce vešechny okolnosti, podle mě je to jen přetahování internetové teorie stejně jak polské šmejdy,

i značkové rozvody mají nedostatky, mi se třeba rozlepil motorkraft na půl a motor se potkal, kousek ode mě je čajna rozvody měly být dávno vyměněné a ok,

klíčové slovo o montáži rúzných dílů a jejich výdrží jsou mechoši, vyjma internetových teoretiků a ty příspěvky jsou klíčové
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

miloši myslím si že si dobrý automechanik a že máš neco za sebou.ale nechapu proč se furt zastáváš tech levnejch šitozních dílu(viz celé auto kel*y,starline a podobně)já sem zastánce kvality a ověřenejch dílu.třeba ted hodně montuju věcí zn.PROFIT a zatím OK.vypadá to kvalitně.jinak nemáte nekdo nejaký zkušenosti s touhle značkou?

jinak INA.ok
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

dreizig5, bohužel je problém, že rovnice zaplatíš = dostaneš kvalitu již nějak přestala platit :( Viz. v jiném vlákně probírané vodní pumpy atd.
... a je čím dál tím větší problém něco kvalitního koupit... ono ani prodávané origo díly nejsou shodné s tím, co se dodává na výrobní linku...
GIV Variant TDi ???kW
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“