Prizpusobeni bixenonu passat b5.5
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prizpusobeni bixenonu passat b5.5
Ma nekdo zkusenost s prizpusobenim na sportovni podvozek? Jedna se mi o kanal 002, hodnoty snimacu jsou ted po montazi nizsich pruzin mimo a na napravach nastavovat nejdou. Da se to resit v prizpusobeni?
o kolik nižších Vw to nebude moc řešit myslím že budeš muset provést základní nastavení a konec...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Re: Prizpusobeni bixenonu passat b5.5
Já to mám složený na malíček a bixenon,,můžu ti mrknout na hodnoty snímačů..případně na nápravy..a udělám kdyžtak i foto..cacinek píše:Ma nekdo zkusenost s prizpusobenim na sportovni podvozek? Jedna se mi o kanal 002, hodnoty snimacu jsou ted po montazi nizsich pruzin mimo a na napravach nastavovat nejdou. Da se to resit v prizpusobeni?
Octavia II RS