Moje přestava zatím je - kotouče originál, destičky opět FERODO Premier.
Díky za info.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
jaky jsou lepsi brzdy na kravskym povoze s loukotovejma kolama, ty s dreveny spalikem, nebo gumovym a nebo dat organiku?Biimbo píše:a je, už je to tu zase, každý měsíc stejný téma..
to zas de blbe od spoda. a cim vic dostane travy, tim vic kolisa vykon, chtel jsem udelat log, ale plna zatez do kopce proste neni moznafavo píše:Možná krávě svázat kopyta
to vyjde moc draze, myslim ten hasicak, staci mit kybl s vodou, jen bacha v zime!!tukydydes píše:já si vytočím na soustruhu dubový kotouče (musí být dubový! jiný měkčí dřevo jako borovice se hned kroutí). Potom na frézce udělám desky, tam pozor! musí být měkčí nejlépe nesámované smrkové krajiny, lepené k sobě disperzním lepidlem v pěti vrstvách. Tu to kombinaci mám vyzkoušenou a nikdy jsem je nezvlnil. Při agresivnějším brždění několikrát po sobě z vyšších rychlostí doporučuji vozit na předním sedadle hasičák.
Bylo to myšleno prvních 500km, jinak jim dám občas za uši když je třeba, od toho tam jsoušulda píše:To neděláš dobře, Jaromíre. Má to vliv na jejich funkci, proto ti prd vydržíThomy píše:Musim říct, že sem k novejm brzdám hodně něžnej..Ale jak už je tu psáno, tohle téma bylo mnohokrát popsáno nejen zde
presne takBiimbo píše:Brzdy zapaluju zásadně v prvních 5-10 km až se z nich hulí jak z komína.