zdarec,už si nevíme rady. Při prvním sešlápnutí jde pedál až dolů,potom už ne.Když chvíli počkám tak jde opět až k zemi. Už jsem i přetěsňoval třmeny,br. válec,nové hadice ve předu a furt nic.ABSem to nebude,to už bych za tu dobu odvzdušnil.... Díky za rady
Pokud tam není vzduch, tak někam utíká krok, takže zaslepuj jedno kolo za druhým až na to přijdeš..Ale pouze tehdy, pokud je hlavní válec o.k.Někdy bývá i Abs zavzdušněno..
No když se rozjedu a dupnu po pedálu tak čáry za mnou sou,ale pedál spadne až dolů takže na cestu bych si stím netrouf...To zaslepování mě dnes taky právě napadlo...Chtěl jsem zadělat zadní brzdy protože nevím proč ale myslím si jak kdyby to bylo tam
Snad jako a všech oplíkách s bubnovou brzdou do roku 2008 a možná i dál
Je tam samostav se závitem. Povolit ručku. natočit samostav uvnitř bubnu na první štrejchnutí druhé kolo taktéž kousek povolit aby šli volně až po té nastavit ručku. Pozor at nastavovací plíšek je dán správně aby nastavoval a vidlička samostavu musí být stranou s vnitřní drážkou ven. dobře uchycená pružinka samostavu a bude to OK. Myslím už jsem to takhle párkrát dělal po lidech co z duvodu ušetřeni si opravovali brzdy doma a pak měli stejný problém co popisuješ. Ale platí to jen v případě že jak je psano výše soustava je těsná, hlavní válec OK, a ABS odvzdušněno. pokud ABSnemá ještě muže být vadný omezovač tlaku ale to by nedělalo pokaždé.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K