peugeot 206 chcipe

Moderátoři: šulda, Moderátoři

josef fejfar
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

peugeot 206 chcipe

Příspěvek od josef fejfar »

zdarec.potreboval bych poradit.mam peugeot 206 1.4 benzin a stava se mi ze za jizdy zniceho nic chcipne motor staci podradit nebo neco takoveho motor chytne a jede dal.dela to cim dal vic.nema stim nekdo zkusenosti co by to mohlo delat?
Dr.Spiegel
Přispěvovatel

Příspěvek od Dr.Spiegel »

Palivové čerpadlo na odchodu popř. zanesené nasávací síto v nádrži. Volnoběh drží?
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
josef fejfar
Přispěvovatel

volnobeh drzi normalne vse je jak ma jen to zajizdy chcipne.zitra skusim vytahnout sitko z nadrze jestli tam neco najdu.samotny cerpadlo asi koupit nejde,ze?
Dr.Spiegel
Přispěvovatel

Jasně že de. Se mrkni na Aukro a tam zadej "čerpadlo Peugeot 206". Cenu ti neřeknu přesně ale je to do litra.
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

co je to za rok?a co diag?to muže být 1000000věcí (crazy)
Dr.Spiegel
Přispěvovatel

Milion ne a vadný čerpadlo v nádrži ti diagnostika neukáže, vlastní zkušenost ;)
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Když víš na co koukat tak tě tam nasměruje i diag.Stačí sledovat lambdu a adaptace a pak potvrdit měřákem.
josef fejfar
Přispěvovatel

je to asi rok 00.ted nevim.diagnostika nic neukazala.je to uplne cisty.nasel jsem samotny cerpadlo na auto-francie za 800 kc.dnes to rozdelam a kouknu jestli to pujde.necha se nejak mechanicky zmerit kolik ma davat?
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Budíkem
josef fejfar
Přispěvovatel

problem pokracuje dal.cerpadlo vymenene auto stale stavkuje.nejde mi do hlavy ze za jizdy prestane jit plyn (pritom tam je lanko)a kdyz se zastavi tak po chvili chcipne,jak kdyby nemel beno pak staci nastartovat a jede se dal.
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Už je to tu napsaný mnohokrát proměřujte jednotlivé komponenty paraelne třeba i žárovkou ať víš zda ti tam jde štáva na čerpadlo natahni si žárovku do kabiny a zjisti zda ti nepadá napájení z dvojitého relé pod jednotkou.
josef fejfar
Přispěvovatel

no jo.nejhorsi ze auto neni moje ma ho jedna pani a pochybuju ze ji vysvetlim na co ma koukat.ja stim muzu jezdit a neudela mi to.nevim skusim jit po dratech na motoru neco podobnyho mi delal passat a byly prosoupany kabeli poloze kliky.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

reším něco podobnýho už dva měsíce na 206ce 1.4HDi, už je vyměněná i motorová kabeláž, počítač...
prostě z ničeho nic to zdechne a nejde nastartovat
přestane jít kontrolka motoru ( nechápu, ale asi je to zásadní informace ), po nějaký době cink a jede, zcela nepředvídatelně
už nevíme po čem jít...díky za radu
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

josef fejfar píše:no jo.nejhorsi ze auto neni moje ma ho jedna pani a pochybuju ze ji vysvetlim na co ma koukat.ja stim muzu jezdit a neudela mi to.nevim skusim jit po dratech na motoru neco podobnyho mi delal passat a byly prosoupany kabeli poloze kliky.
Často je problém uvnitř dvojitého relé proto jsem chtěl aby jsi měřil to čerpadlo tlakově a současně proudově.
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

roman1648 píše:reším něco podobnýho už dva měsíce na 206ce 1.4HDi, už je vyměněná i motorová kabeláž, počítač...
prostě z ničeho nic to zdechne a nejde nastartovat
přestane jít kontrolka motoru ( nechápu, ale asi je to zásadní informace ), po nějaký době cink a jede, zcela nepředvídatelně
už nevíme po čem jít...díky za radu
Ostatní jednotky mlčí bsi si nestěžuje na nekomunikaci motorovky?U benzinového mě takhle vypekla baterka kde byly neustálé výkmity napětí až to jednotka prostě schodila.Pokud máte skop tak napojte co nejvíce komponentů důležitých pro chod motoru pak se posunete dál podle toho co vypadne.Může se jednat i o rušení od nějakého komponentu.Pokud má dva snímače otáček tak by závadu o poloze určitě jeden snímač napsal tak by mu pak mohla chybět štáva do ecu.Starší měli myslím ještě dvojité relé nové mají bsm v mot prostoru tam taky zatejká.Projeďte to celé lexií.
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“