peugeot 206 chcipe
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
peugeot 206 chcipe
zdarec.potreboval bych poradit.mam peugeot 206 1.4 benzin a stava se mi ze za jizdy zniceho nic chcipne motor staci podradit nebo neco takoveho motor chytne a jede dal.dela to cim dal vic.nema stim nekdo zkusenosti co by to mohlo delat?
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
reším něco podobnýho už dva měsíce na 206ce 1.4HDi, už je vyměněná i motorová kabeláž, počítač...
prostě z ničeho nic to zdechne a nejde nastartovat
přestane jít kontrolka motoru ( nechápu, ale asi je to zásadní informace ), po nějaký době cink a jede, zcela nepředvídatelně
už nevíme po čem jít...díky za radu
přestane jít kontrolka motoru ( nechápu, ale asi je to zásadní informace ), po nějaký době cink a jede, zcela nepředvídatelně
Často je problém uvnitř dvojitého relé proto jsem chtěl aby jsi měřil to čerpadlo tlakově a současně proudově.josef fejfar píše:no jo.nejhorsi ze auto neni moje ma ho jedna pani a pochybuju ze ji vysvetlim na co ma koukat.ja stim muzu jezdit a neudela mi to.nevim skusim jit po dratech na motoru neco podobnyho mi delal passat a byly prosoupany kabeli poloze kliky.
Ostatní jednotky mlčí bsi si nestěžuje na nekomunikaci motorovky?U benzinového mě takhle vypekla baterka kde byly neustálé výkmity napětí až to jednotka prostě schodila.Pokud máte skop tak napojte co nejvíce komponentů důležitých pro chod motoru pak se posunete dál podle toho co vypadne.Může se jednat i o rušení od nějakého komponentu.Pokud má dva snímače otáček tak by závadu o poloze určitě jeden snímač napsal tak by mu pak mohla chybět štáva do ecu.Starší měli myslím ještě dvojité relé nové mají bsm v mot prostoru tam taky zatejká.Projeďte to celé lexií.roman1648 píše:reším něco podobnýho už dva měsíce na 206ce 1.4HDi, už je vyměněná i motorová kabeláž, počítač...