zasraný ráno

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

yirka
Aktivista
Odpovědi: 0

zasraný ráno

Příspěvek od yirka »

dnešní probuzení
Obrázek
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

To bude mít Michal radost ze ma synchru i snih
VW T5 GP 103 KW long
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

Jo , videl jsem rano na Novinky cz , opravdu hnus , nezavidim :( Snad vam to uz slezlo :?
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Dr.Spiegel
Přispěvovatel

Příspěvek od Dr.Spiegel »

Fuuuj ještě né. Ta letošní zima, bojím se že bude dost tuhá. (wallbash)
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

asi pro to že jsem u mámy dělal od března dřevo než začlo chladno neměl jsem naštípaný kam dávat a mám připraveno už na vyschnutí :D
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Dr.Spiegel píše:Fuuuj ještě né. Ta letošní zima, bojím se že bude dost tuhá. (wallbash)
Kez by, priroda i my lyzari a bezkari si to zaslouzime! Tento rok chci pokorit 350km :twisted: ... doposud rekord je 300 za rok ... jenze to na to byla zima :(
Ladas píše:asi pro to že jsem u mámy dělal od března dřevo než začlo chladno neměl jsem naštípaný kam dávat a mám připraveno už na vyschnutí :D
My, diky slabym predchozim zimam mame jeste z minulych let vyschnute.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

neříkám že nemám ale pořád zásobuju (noteeth)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Ladas píše:neříkám že nemám ale pořád zásobuju (noteeth)
Ach taaak! To my mame 5 "stadii": stoji v lese -> pokacene, rozstipane a slozene v nasi ex provozovne, schne -> ceka na mensi rozrezani (dle pouziti maly v kuchyni nebo velky ve seknici) -> ceka v drevniku -> ceka na pouziti ve vymezenem prostoru roubenky

... kdykoli na jakemkoli z vyse uvedenych stanovist minimalni zasoba poklesne, je bud svolana rodinna brigada nebo dilci plneni (aneb otec funguje na prislovi "vojak se stara, vojak ma) (rofl)

PS: pravdou je, ze posledni dve zimy jsme spalili jen to, co jsme s Jimem "sklidili" jako polomove drevo v lese pobliz; ale kdybych si mel vybrat tak radeji "brigada" 2x rocne a poradny bezkovani nezli ta atrapa na zimu :x

PSS: jinak se stipanim dreva je to tak, ze je to skvele na nervy - asi proto to delas dobrovolne a rad, ze? (LOL)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

kurna já sekám na zahrádku na letní ohniště trošku dřeva a pak jezdím k mým rodičům ale bohužel maximalně s mojí ženou naše děti,moje segra její chlap nějak furt nemají čas takže o rodinné brigádě si necham zdát
.

No ale já už štípu mnoho let špípačkou rovnou z velkejch a pak to cirkulou krátím.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

relax to je když to sekáš tak 2x do týdne a max 3 hodiny pak už je to otročina zase asi najdu nějaký foto holzwagenu (noteeth)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

o dřevu nemluvte ,celej víkend jsem řezal palety , jinak když to vidím tak zlatá polabská nížina
G4 ARL chip Reesha , turbo - Oleg turbopower (2,... bar )
140 KW 435 nm ( na ježdění do práce ideál )( bude na prodej )
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

No uz mam nastesti taky hotovo , bracha prisel na brigadu mi vypomoct :)

Jinak prislovi " Vojak se stara, vojak ma" uznavam taky uz vojenskych let , da se aplikovat i vzamestnani i doma :)
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@hansdob: Kdyz to nechavas vyschnout v malych polenech, je z toho po vyschnuti vice bordelu, navic, musis manipulovat s "vodou" v tech polenech, coz po vyschnuti odpada ;)

@Ladas: Sem s Holzwagenem! Ten nikdy nezklame a vzdy pobavi :fanda:
Obrázek

@1pavel: Palety nejsou uz soucasti "delat vo drevu", to je jak tenhle vtip. U dreva, kdyz pokoris poradnej suk, tak mas pocit, ze jsi vystoupil na horu Rip ... u palet zazijes vzruseni jen kdyz si uvedomis, ze tenhle hrebik Ti mohl zpusobit hodne velky neprijemnosti kdyz by sis ho zabodnul treba do tepny ;)

Mimochodem, ja tvrdim, ze kdyz se poradne "dela vo dreve", tak kam se hrabe jakakoliv posilovna!

MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

když koukám na ten první obrázek, tak už se tetelím radostí. Gumy přezutý, řetězy v kufru, dálkáč od Webasta připravenej, ale kurva tady pořád nic.... :D
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Nesmim moc topit abych nemusel šáhnout na druhou řadu ..Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“