zasraný ráno
Moderátoři: šulda, Moderátoři
zasraný ráno
dnešní probuzení

-
- Přispěvovatel
asi pro to že jsem u mámy dělal od března dřevo než začlo chladno neměl jsem naštípaný kam dávat a mám připraveno už na vyschnutí 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Aktivista
Kez by, priroda i my lyzari a bezkari si to zaslouzime! Tento rok chci pokorit 350kmDr.Spiegel píše:Fuuuj ještě né. Ta letošní zima, bojím se že bude dost tuhá.

My, diky slabym predchozim zimam mame jeste z minulych let vyschnute.Ladas píše:asi pro to že jsem u mámy dělal od března dřevo než začlo chladno neměl jsem naštípaný kam dávat a mám připraveno už na vyschnutí
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Aktivista
Ach taaak! To my mame 5 "stadii": stoji v lese -> pokacene, rozstipane a slozene v nasi ex provozovne, schne -> ceka na mensi rozrezani (dle pouziti maly v kuchyni nebo velky ve seknici) -> ceka v drevniku -> ceka na pouziti ve vymezenem prostoru roubenkyLadas píše:neříkám že nemám ale pořád zásobuju
... kdykoli na jakemkoli z vyse uvedenych stanovist minimalni zasoba poklesne, je bud svolana rodinna brigada nebo dilci plneni (aneb otec funguje na prislovi "vojak se stara, vojak ma)

PS: pravdou je, ze posledni dve zimy jsme spalili jen to, co jsme s Jimem "sklidili" jako polomove drevo v lese pobliz; ale kdybych si mel vybrat tak radeji "brigada" 2x rocne a poradny bezkovani nezli ta atrapa na zimu

PSS: jinak se stipanim dreva je to tak, ze je to skvele na nervy - asi proto to delas dobrovolne a rad, ze?

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

kurna já sekám na zahrádku na letní ohniště trošku dřeva a pak jezdím k mým rodičům ale bohužel maximalně s mojí ženou naše děti,moje segra její chlap nějak furt nemají čas takže o rodinné brigádě si necham zdát
.
No ale já už štípu mnoho let špípačkou rovnou z velkejch a pak to cirkulou krátím.
.
No ale já už štípu mnoho let špípačkou rovnou z velkejch a pak to cirkulou krátím.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
relax to je když to sekáš tak 2x do týdne a max 3 hodiny pak už je to otročina zase asi najdu nějaký foto holzwagenu 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
-
- Aktivista
@hansdob: Kdyz to nechavas vyschnout v malych polenech, je z toho po vyschnuti vice bordelu, navic, musis manipulovat s "vodou" v tech polenech, coz po vyschnuti odpada 
@Ladas: Sem s Holzwagenem! Ten nikdy nezklame a vzdy pobavi :fanda:

@1pavel: Palety nejsou uz soucasti "delat vo drevu", to je jak tenhle vtip. U dreva, kdyz pokoris poradnej suk, tak mas pocit, ze jsi vystoupil na horu Rip ... u palet zazijes vzruseni jen kdyz si uvedomis, ze tenhle hrebik Ti mohl zpusobit hodne velky neprijemnosti kdyz by sis ho zabodnul treba do tepny
Mimochodem, ja tvrdim, ze kdyz se poradne "dela vo dreve", tak kam se hrabe jakakoliv posilovna!

@Ladas: Sem s Holzwagenem! Ten nikdy nezklame a vzdy pobavi :fanda:

@1pavel: Palety nejsou uz soucasti "delat vo drevu", to je jak tenhle vtip. U dreva, kdyz pokoris poradnej suk, tak mas pocit, ze jsi vystoupil na horu Rip ... u palet zazijes vzruseni jen kdyz si uvedomis, ze tenhle hrebik Ti mohl zpusobit hodne velky neprijemnosti kdyz by sis ho zabodnul treba do tepny

Mimochodem, ja tvrdim, ze kdyz se poradne "dela vo dreve", tak kam se hrabe jakakoliv posilovna!

když koukám na ten první obrázek, tak už se tetelím radostí. Gumy přezutý, řetězy v kufru, dálkáč od Webasta připravenej, ale kurva tady pořád nic.... 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS