cesta do německa

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

cesta do německa

Příspěvek od hansdob »

Zdravím všechny zkušené jelikož jsem jezdil vždy svým nějak jsem toto neřešil ale známý - dobrý známy mě oslovil zda bych s jeho bratrancem (nemá skupinu E) nezajel pro auto ( zlomil si nohu a ruku) takže jel bych jeho autem (na něj psaným) a vlekem (psaným na jeho švagrovou) potřebuji do němec nějakou smlouvu o zápujčce auta a vleku??
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
TDI tech
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od TDI tech »

V lete som bol 2x v merkelreichu s otcovym autom. Na hraniciach stoja cetnici a dalekohladom sleduju protiiduce auta. Kazde auto co nema DE espezetku, halt a nabok. Skontrolovali obcianku, vodicak, technicak, formular A1, spytali sa nas ze na co a kde do nich ideme a ci so sebou mame chlast a cigarety. Tak sme im odpovedali ze ideme arbajtovat tam a tam a ze mame nejaku domacu a nejake cigarety. Tak sme im nas "kontraband" ukazali. 2L domacej a karton cigariet neriesili. Zdrzanie cca. 20min. a potom uz celu cestu no problem.
Pejcha
Přispěvovatel

Příspěvek od Pejcha »

Nevim, jestli ti to pomuze, ale ja byl s vypujcenym autem 5x ve Skotsku, nikdy to nikdo neresil, presto jsem mel vzdy s sebou papir v cestine a anglictine o zapujcce vozu, nikdy jsem ho ale nepotreboval. Treba Holandani chteli jen nase obcanky a muj ridicak, nic vic je od auta nezajimalo.
VW Tiguan CityScape, 2.0TDI 130kw 4motion
VW Touran Cross (1T3), 2.0TDI 103kw
ExVW Polo Cross, 1.9tdi, 74kw a zatim serie
ExO1 COMBI ASV 81kw -> 105kw - Trysky PP502, EGR OFF, CHIP by DIESELPOWER, Brzdy ORS
ExVW Lupo 1.4TDI a uvidí se co s tím...
Martinn
Přispěvovatel

Příspěvek od Martinn »

TDI tech píše:V lete som bol 2x v merkelreichu s otcovym autom. Na hraniciach stoja cetnici a dalekohladom sleduju protiiduce auta. Kazde auto co nema DE espezetku, halt a nabok. Skontrolovali obcianku, vodicak, technicak, formular A1, spytali sa nas ze na co a kde do nich ideme a ci so sebou mame chlast a cigarety. Tak sme im odpovedali ze ideme arbajtovat tam a tam a ze mame nejaku domacu a nejake cigarety. Tak sme im nas "kontraband" ukazali. 2L domacej a karton cigariet neriesili. Zdrzanie cca. 20min. a potom uz celu cestu no problem.
Přes jaký přechod jezdíš ? Já jezdím cca 2 x měsíčně přes Rozvadov a nikdy mě za posledních 5 let nikdo nestavěl.
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

cez polsko, gorelec ci jak sa to vola
d.d.t
Přispěvovatel

Příspěvek od d.d.t »

jezdim do reichu casto a jeste me snad nestavily a to ze jezdim i pres jine prechody nez po d8 a kdyz uz tak jen normal kontrola ale pro vsechny. A kdyz uz tak to svedou na odpocivadlo a je jedno jestli jedes svym autem nebo pujcenym kdyz mas doklady nikdo nikdy nic neresil
Tommy TDI
Přispěvovatel

Příspěvek od Tommy TDI »

Jediny co kluky venku +- zajímá jestli podle občanky nejsi u nich nežádoucí a to čím jedeš není hlašený jako kradené.
Alhambra II TDi AUY-ASZ
AUY nám umřelo-vzpomínáme:-)

Iveco Daily 35C 11 6Q Original měchy
Iveco Daily 40C14 3litr :-) ex automat,original měchy

UNC 060

AR 159 2.4JTDM 154kW Q4 :-))
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

Oki všem děkuju. Já se ptal protože když jsem pracoval kdysi v rakousku a pujčoval si rakouský auto musel jsem mít doklad od notáře že ho mám pujčené.

Moc díky odjedu mu to.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“