cesta do německa
Moderátoři: šulda, Moderátoři
cesta do německa
Zdravím všechny zkušené jelikož jsem jezdil vždy svým nějak jsem toto neřešil ale známý - dobrý známy mě oslovil zda bych s jeho bratrancem (nemá skupinu E) nezajel pro auto ( zlomil si nohu a ruku) takže jel bych jeho autem (na něj psaným) a vlekem (psaným na jeho švagrovou) potřebuji do němec nějakou smlouvu o zápujčce auta a vleku??
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
V lete som bol 2x v merkelreichu s otcovym autom. Na hraniciach stoja cetnici a dalekohladom sleduju protiiduce auta. Kazde auto co nema DE espezetku, halt a nabok. Skontrolovali obcianku, vodicak, technicak, formular A1, spytali sa nas ze na co a kde do nich ideme a ci so sebou mame chlast a cigarety. Tak sme im odpovedali ze ideme arbajtovat tam a tam a ze mame nejaku domacu a nejake cigarety. Tak sme im nas "kontraband" ukazali. 2L domacej a karton cigariet neriesili. Zdrzanie cca. 20min. a potom uz celu cestu no problem.
Nevim, jestli ti to pomuze, ale ja byl s vypujcenym autem 5x ve Skotsku, nikdy to nikdo neresil, presto jsem mel vzdy s sebou papir v cestine a anglictine o zapujcce vozu, nikdy jsem ho ale nepotreboval. Treba Holandani chteli jen nase obcanky a muj ridicak, nic vic je od auta nezajimalo.
VW Tiguan CityScape, 2.0TDI 130kw 4motion
VW Touran Cross (1T3), 2.0TDI 103kw
ExVW Polo Cross, 1.9tdi, 74kw a zatim serie
ExO1 COMBI ASV 81kw -> 105kw - Trysky PP502, EGR OFF, CHIP by DIESELPOWER, Brzdy ORS
ExVW Lupo 1.4TDI a uvidí se co s tím...
VW Touran Cross (1T3), 2.0TDI 103kw
ExVW Polo Cross, 1.9tdi, 74kw a zatim serie
ExO1 COMBI ASV 81kw -> 105kw - Trysky PP502, EGR OFF, CHIP by DIESELPOWER, Brzdy ORS
ExVW Lupo 1.4TDI a uvidí se co s tím...
Přes jaký přechod jezdíš ? Já jezdím cca 2 x měsíčně přes Rozvadov a nikdy mě za posledních 5 let nikdo nestavěl.TDI tech píše:V lete som bol 2x v merkelreichu s otcovym autom. Na hraniciach stoja cetnici a dalekohladom sleduju protiiduce auta. Kazde auto co nema DE espezetku, halt a nabok. Skontrolovali obcianku, vodicak, technicak, formular A1, spytali sa nas ze na co a kde do nich ideme a ci so sebou mame chlast a cigarety. Tak sme im odpovedali ze ideme arbajtovat tam a tam a ze mame nejaku domacu a nejake cigarety. Tak sme im nas "kontraband" ukazali. 2L domacej a karton cigariet neriesili. Zdrzanie cca. 20min. a potom uz celu cestu no problem.