o2 regeneracia DPF
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Odpovědi: 0
o2 regeneracia DPF
cital som tu kopu prispevkou ohladom regeneracie dpf filtra, ale nikde som nenasiel ako casto sa ta regeneracia ma spustat....hmm
ja mam oktavku od 113 000 km a teraz mam najazdene 131 000 za 6 mesiacov a ani raz sa mi ta regeneracia nespustila.....je to normalne???
auto ma tah stale rovnaky, nedymi ale zrejme ani neregeneruje.....nejake rady ci to je ok??? dik pekne
ja mam oktavku od 113 000 km a teraz mam najazdene 131 000 za 6 mesiacov a ani raz sa mi ta regeneracia nespustila.....je to normalne???
auto ma tah stale rovnaky, nedymi ale zrejme ani neregeneruje.....nejake rady ci to je ok??? dik pekne
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Mozno funguje,len bud rad,ze si to zatial nezistil
regeneracia sa spusta raz za 300-700km,zalezi od toho v akych rezimoch auto jazdi,za predpokladu,ze je vsetko ok tak sa predlzuje najazd medzi regeneraciami.

Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
-
- Nováček
Raději si nepřej aby vůbec svítila, protože až se rozsvítí, tak už je DPF zapraný sazema. U mojeho Tourana se regenerace pozná tak, že se zvednou volnoběžné otáčky na cca 1000 - 1100 a za chvilku se spustí sahary.
Renault Mégane 1.9dT - Barča - už není
VW Touran 1.6 TDI CR - Taky už není, seru na celý posraný koncern !!!
VW Touran 1.6 TDI CR - Taky už není, seru na celý posraný koncern !!!
-
- Nováček
ja nemam CR ale PD
ani otacky sa mi nezdvihaju, ani sahary nejdu, proste nic....ako by to PDF nemalo vobec, ale ma bolo na emisiach a ma , a ze vraj je dobry, dymivost hned na prvy krat nula..... ta ja tomu nerozumiem, a jazdim ako vravim 70 percent mesto, co ma varovali s DPF kom, ta ja neviem fakt
a ked sa nerozsvieti ale nejakym sposobom sa predsa regeneruje, ako mam zistit ze je to prave v tej chvili abysom nevypinal motor??? lebo som cital tu na fore, ze sa vypinat nesmie, a ja ani neviem ci regeneruje ci , a kedy.....
ani otacky sa mi nezdvihaju, ani sahary nejdu, proste nic....ako by to PDF nemalo vobec, ale ma bolo na emisiach a ma , a ze vraj je dobry, dymivost hned na prvy krat nula..... ta ja tomu nerozumiem, a jazdim ako vravim 70 percent mesto, co ma varovali s DPF kom, ta ja neviem fakt
a ked sa nerozsvieti ale nejakym sposobom sa predsa regeneruje, ako mam zistit ze je to prave v tej chvili abysom nevypinal motor??? lebo som cital tu na fore, ze sa vypinat nesmie, a ja ani neviem ci regeneruje ci , a kedy.....
Bude svítit až ji párkrát nedodržíš jinak proběhne bez varování.Jak se rozsvítí tak už musíš dodržet podmínky k regeneraci jinak bude muset být vyvolána v servisu.Podmínky a časy jsou i v bloku hodnot.Docela se divím že to někdo na tk poctivě měřil koncovka výfuku je teda jako zrcadlo když je kouřivost 0.
-
- Nováček
z vonku je pekna strieborna, z dnu uz nie celkom skor seda......cize ona prebieha asi dobre potom ked sa nerozsviecuje hej??? a ak sa rozsvieti tak nesmiem vypnut motor...rozumiem tomu spravne??? a staci ze pojde na volnobeh ak sa rozsvieti, ci treba turovat otacky?geo píše:Bude svítit až ji párkrát nedodržíš jinak proběhne bez varování.Jak se rozsvítí tak už musíš dodržet podmínky k regeneraci jinak bude muset být vyvolána v servisu.Podmínky a časy jsou i v bloku hodnot.Docela se divím že to někdo na tk poctivě měřil koncovka výfuku je teda jako zrcadlo když je kouřivost 0.
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Niesrsenvilko píše:uchotd a to nema ta kontrolka pri regeneracii dpf filtra svietit, krora svieti na zlto pri startovani??? mala by svietit ked sa regeneruje ...no nie??
Regeneracia prebieha v "tichosti" bez toho aby o tom sofer vedel.srsenvilko píše: odkial by som potom mal vediet, ze sa regeneruje a nemam vypinat motor ale
Az ked dojde k 2 neuspesnym regeneraciam,rozsvieti sa kontrola DPF,ak sa nepodari ani napriek tomu dokoncit regeneraciu-system vyhodnoti zavadu DPF,nizka ucinnost a vysvieti k tomu prisluchajuce kontrolky-dpf,zhavenie,motor.
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
-
- Nováček
Regeneracia prebieha v "tichosti" bez toho aby o tom sofer vedel.
Az ked dojde k 2 neuspesnym regeneraciam,rozsvieti sa kontrola DPF,ak sa nepodari ani napriek tomu dokoncit regeneraciu-system vyhodnoti zavadu DPF,nizka ucinnost a vysvieti k tomu prisluchajuce kontrolky-dpf,zhavenie,motor.[/quote]
ok , cize ak mi kontrolka nesvieti, je vsetko v poriadku, som v pohode a cakat, kym sa rozsvieti....ano??
a este tam lejem raz za tri mesiace, cize zatial dvakrat nejaky pripravok nemecky, uz neviem meno stoji 20 eur , a ten ma sposobovat to, ze dpf sa cisti uz pri volnobehu a teda aj v mestkej premavke vypaluje, tak asi to bude tym ci??
Az ked dojde k 2 neuspesnym regeneraciam,rozsvieti sa kontrola DPF,ak sa nepodari ani napriek tomu dokoncit regeneraciu-system vyhodnoti zavadu DPF,nizka ucinnost a vysvieti k tomu prisluchajuce kontrolky-dpf,zhavenie,motor.[/quote]
ok , cize ak mi kontrolka nesvieti, je vsetko v poriadku, som v pohode a cakat, kym sa rozsvieti....ano??
a este tam lejem raz za tri mesiace, cize zatial dvakrat nejaky pripravok nemecky, uz neviem meno stoji 20 eur , a ten ma sposobovat to, ze dpf sa cisti uz pri volnobehu a teda aj v mestkej premavke vypaluje, tak asi to bude tym ci??

-
- Přispěvovatel
Regenerace
Mám Tourana 06,2.0
Přiregeneraci mi auto mírně cukne a změní se zvuk motoru,zvýší se okamžitá spotřeba.Po ukončení zase mírně cukne,okamžitá spotřeba na normal
Přiregeneraci mi auto mírně cukne a změní se zvuk motoru,zvýší se okamžitá spotřeba.Po ukončení zase mírně cukne,okamžitá spotřeba na normal