PD vymena vstriku AL za BA ASZ problem - vysoka spotreba

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
katany
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

PD vymena vstriku AL za BA ASZ problem - vysoka spotreba

Příspěvek od katany »

Zdar, vyměnil jsem AL vstriky (KO) za BA, nastavil na 225stupňů, auto běží krásně, jede dobře, ale spotřeba na volnoběh je 2.2l/h (synchro vacka klika je 0) a po projizdce 20km s ohratym autem jsem to nedostal pod 10l/100km s lehkou nohou. Zjistil jsem ze BA vstriky jsou z Euro 4 a tohle ASZ Euro 3, dá se to nějak doladit, třeba nastavení vstřiků nebo mám shánět jiný ALka ?

naštěstí si vstřiky dodal majitel, tak to neni na mě :D

jo a vstrikovaná dávka na volnoběh /nevim teď z hlavy, kterej to je kanál a pole ale je u toho napsáno 3-9mg/ je asi 14mg.

Je z toho takovej vstřikovací maglajs :D

díky za každý info.
B5 AFN
F2 HTP :D
acryll
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od acryll »

je potreba prisposobit sw v rj motora, nemozes prehadzovat vstreky ako sa ti zapaci, maju inu charakteristiku
powered by rb-digital.sk_____________
katany
Přispěvovatel

Příspěvek od katany »

mě se to taky nepáčilo, ale náš zákazník, náš pán ... jednoduše se seženou ALka a odjezd, žádný úpravy softu tady v okolí ani nikdo nedělá ..
B5 AFN
katany
Přispěvovatel

Příspěvek od katany »

No tak to je jiná ... jiný ALka (evidentně v dobrým stavu), seřízeno na 225st., na volnoběz 0.5l/h, stejná trasa projížďka rychlejším tempem 5.8l/100km ... takže kdyby někdo sháněl vstřiky BA v dobrým stavu, tak tu mám na prodej. :)

Obrázek
Obrázek
B5 AFN
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

BA se chovají jinak, ale skutečná spotřeba vyšší není, jen ta vykazovaná pal, počítačem. Za kolik by byly ty BA, víš o jejich historii něco ?
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
katany
Přispěvovatel

Příspěvek od katany »

jsou z A4 B6 2004 bouchlý na předek, najeto maj kolem 200tis. majitel za ně dal 8tis. a chtěl by to samý za ně dostat, ale asi by šel i trochu sklepnout, je teď rád, že mu auto jede, tak má dobrou náladu :D
B5 AFN
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“