peugeot 807 vybijeni autobaterie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
peugeot 807 vybijeni autobaterie
Ahoj prijel ke me peugeot 807 2,2 hdi rv 2007 v plny vybave.Bylo to ve 3 servisech a nikde nezjistily co to vybiji.
Je plne nabita autobaterie a po nocnim stani v garazi je do rana vybita.
Jediny na co si majitel stezuje je ze mu radio obcas blbne (ztraci se mu hlasitost)- autoradio je origo peugeot.
Vsechny jednotky v aute jsou bez zavady.
Meril jsem dobijeni - OK
Jakym stylem mam u tohoto auta zmerit klidovy odber?Mam zamknout a pak odpojit akumulator a pripojit ampermetr?Ja kdyz pripojim ampermetr na kostru baterie a zamknu tak se nic nedeje.
ampermetr mam do 20A
Je plne nabita autobaterie a po nocnim stani v garazi je do rana vybita.
Jediny na co si majitel stezuje je ze mu radio obcas blbne (ztraci se mu hlasitost)- autoradio je origo peugeot.
Vsechny jednotky v aute jsou bez zavady.
Meril jsem dobijeni - OK
Jakym stylem mam u tohoto auta zmerit klidovy odber?Mam zamknout a pak odpojit akumulator a pripojit ampermetr?Ja kdyz pripojim ampermetr na kostru baterie a zamknu tak se nic nedeje.
ampermetr mam do 20A
vw passat b5,5 1,9tdi 96kw
Vw Golf III 1.9TDi 66kw,verze sociál se švihadlama
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
renault thalia 1,2 16V 2009
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Majitel ma auto cca 2 mesice a ten kdo mu to prodaval rekl,ze je spatna baterka ze nedrzi.Tak si koupil novou baterku a dela to stejne.Osciloskop neni problem,ale spis jakym stylem odpojovat jednotky a ostatni komponenty.
kdyz vyndam pojistku a zapojim ji zpatky,probudim jednotky v aute?Kolik ma u tohodle auta byt proudovy odber? 20MA?
kdyz vyndam pojistku a zapojim ji zpatky,probudim jednotky v aute?Kolik ma u tohodle auta byt proudovy odber? 20MA?
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Vyhodil bych autorádio je jedno jaký tam je jestli sencor nebo jiný PRC mě na feldě vybijel baterií pioner , ale po týdnů stání... Jinak bych šel po odpojovacích relátkách a po buzení alternátoru moh někdo to buzení dát na přímo, ale na druhý den mrtvá baterka? A co pořád zaplé osvětlení kufrunebo nabíječka v zapalovači? Možná blbost, ale i tak...
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
řešil jsem na 807 to samé.. Bylo to origo radiem.
Auto nemohlo tzv usnout.
Ve spolujezcových dveří po otevření jsem zamačkl zámek aby si to myslelo že je to zamknute,zamknul dálkou,připojil měřák a sledoval kdy klesne proud.
Cca po 30-40min by měl klesnout na minimum.
Auto nemohlo tzv usnout.
Ve spolujezcových dveří po otevření jsem zamačkl zámek aby si to myslelo že je to zamknute,zamknul dálkou,připojil měřák a sledoval kdy klesne proud.
Cca po 30-40min by měl klesnout na minimum.
Alhambra II TDi AUY-ASZ
AUY nám umřelo-vzpomínáme:-)
Iveco Daily 35C 11 6Q Original měchy
Iveco Daily 40C14 3litr
ex automat,original měchy
UNC 060
AR 159 2.4JTDM 154kW Q4
)
AUY nám umřelo-vzpomínáme:-)
Iveco Daily 35C 11 6Q Original měchy
Iveco Daily 40C14 3litr

UNC 060
AR 159 2.4JTDM 154kW Q4

-
- Aktivista
Odpovědi: 0
taková blbost s rádiem u mé feldy pikapa za tři dny ko baterka,
dal jsem asi čtyři rádia pořád stejné,/ AAA rádio na cd, panasonik , dvakrát blaupunkt/,
ten jeden blaupunkt měl snad 4x 60W, za rádiem chladič jak kráva a ruku jsi na tom nezudržel, a vypráskal baterku když moc tři hodiny, koupil jsem nové rádio s kamerou protože couvám s lodí do batáku beng, do tří dnů ko baterka,
nyní mám JVC na cd z auta co šlo do šrotu a ok baterka drží,
batrerka xt batery 66 ah rok stará, před tím starline 7O ah nová,
tak toto dokážou rádia
dal jsem asi čtyři rádia pořád stejné,/ AAA rádio na cd, panasonik , dvakrát blaupunkt/,
ten jeden blaupunkt měl snad 4x 60W, za rádiem chladič jak kráva a ruku jsi na tom nezudržel, a vypráskal baterku když moc tři hodiny, koupil jsem nové rádio s kamerou protože couvám s lodí do batáku beng, do tří dnů ko baterka,
nyní mám JVC na cd z auta co šlo do šrotu a ok baterka drží,
batrerka xt batery 66 ah rok stará, před tím starline 7O ah nová,
tak toto dokážou rádia

Tak jsem auto zamknul a po zamknuti napojil ampermetr,a po nekolika hodinach je odber porad stejny 14,72 A az do 15,2A.Zkousel jsem odpojit autoradio,jednotku pod steracema na pravym podbehu a odpojil jsem altik.Odber vubec nespadl.
Kde najdu ty odpojovaci rele?
Kde najdu ty odpojovaci rele?
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td