Ahoj kluci, oII1.6 TDI chtěl jsem měnit mimo jiné naftovej filtr a na jeho vrchní části jsou kovové šponky, blíží se smrt čerpadla a vstřiků? Díky za názory
mi jeden vprávěl že ty šponky se umí prostřílet filtrem a zrušit vstřik, že ty šponky se dají najít mikroskopem ve filtru, ale takové co vidíš neplechu nenadělají, tak nepodcenovat výměnu paliváku, čas i značku,
každe jedno auto to má..už aj skôr ako pri 180 000,kludne pri 80..opotrebuvaju sa tie čerpadlá..CP4 je tym známe..
na každe čerpadlo raz príde..sú vyrábané doslova, dopísmena z hovna..
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
koupil to v auto esa a má to 2 měsíce, najel 1500 km a myslel to dobře a chtěl udělat filtry a oleje, teď ale nevíme co dál? Zastaví se to nezastaví se to a kdy? to nikdo neví
Domecek píše:koupil to v auto esa a má to 2 měsíce, najel 1500 km a myslel to dobře a chtěl udělat filtry a oleje, teď ale nevíme co dál? Zastaví se to nezastaví se to a kdy? to nikdo neví
neřeš, řekni mu že dobře koupil auto je nesmrtelné, vše bude ok, na internetu to potvrdili,
Na jednom z poslednych skoleni CR nas pani z Boschu upozornovali na castu chybu pri vymene paliv. filtra a to ze sa da novy a startovanim odvzdusnuje.... Stare cerpadla to daju bez problemov ale tieto nove su vraj naozaj z hovna a moze ich to zabit.... Takze vzdy pri vymene natiahnut naftu do filtra. Inak vraj sa to prejavi tak ze auto v pohode ide este trebars 5tis km a potom klakne cerpadlo....
V CAY sice není Bosch, ale s tím odvzdušněním máš pravdu, to platí pro všechny systémy.
Nejlíp to po výměně paliváku prohnat čerpadlem v nádrži přes VAG.
Na paliváku bych nešetřil a dával Delphi, propustí 2 µm oproti 4-5 µm u konkurence.
Tipoval bych, že něco může být i z komutatoru podavacky.
Já měl 2.0HDI, jednou mi spadla nafta, balónek nebalónek, chytlo to až na sprej. Ve výsledku při další výměně filtru jsem našel sponky taky. Celou dobu maxxmotion a auto zatím jezdí pořád.
Rolan píše:V CAY sice není Bosch, ale s tím odvzdušněním máš pravdu, to platí pro všechny systémy.
Nejlíp to po výměně paliváku prohnat čerpadlem v nádrži přes VAG.
Na paliváku bych nešetřil a dával Delphi, propustí 2 µm oproti 4-5 µm u konkurence.
Jasne ze to plati pre vsetky..... Vsetci setria rovnako .... Bohuzel inak ta info o filtroch delphi je fakt zaujimava.... Je to nejako podlozene?