Chyba 575 - tlak v sacim potrubi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Chyba 575 - tlak v sacim potrubi
Zdravim.Potreboval bych pomoc s chybou.
Vaq mi hodil
Číslo chyby: 575
tlak v sacim potrubi regulacni diference plnici tlak odchylka
Příčina:
spatne zapojene nebo ucpane ci netesne hadice,
vadna tlakova nadobka turbodmychadla,
ventil pro omezeni plniciho tlaku vadny
Možné projevy:
nizky vykon nebo razantni snizeni vykonu
Doporučený postup:
kontrola hadic,kontrola plniciho tlaku,ventil kontrola nebo vymena
Hledal jsem to tady,ale nikde nebylo konecne rozresni.Tak pokud nekdo poradi,nebo to nekdo mel a odstranil,budu rad za info.
Jedna se o motor 1999 AFN 1,9TDi 81kW.
Diky za pomoc
Vaq mi hodil
Číslo chyby: 575
tlak v sacim potrubi regulacni diference plnici tlak odchylka
Příčina:
spatne zapojene nebo ucpane ci netesne hadice,
vadna tlakova nadobka turbodmychadla,
ventil pro omezeni plniciho tlaku vadny
Možné projevy:
nizky vykon nebo razantni snizeni vykonu
Doporučený postup:
kontrola hadic,kontrola plniciho tlaku,ventil kontrola nebo vymena
Hledal jsem to tady,ale nikde nebylo konecne rozresni.Tak pokud nekdo poradi,nebo to nekdo mel a odstranil,budu rad za info.
Jedna se o motor 1999 AFN 1,9TDi 81kW.
Diky za pomoc
Jsem takovej malej FOLCWAGN
)
1,9TDi 81 kW AFN

1,9TDi 81 kW AFN
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Tak jsem lital a jede normalne,ale do auta je slyset divny syceni.Ale az tak od 2500 otacek.A docela se ze mne huli.Lopatky nevim,turbo normalne pripiskava,i kdyz se mi zda ze mene nez driv.Co obnasi vykuchat turbo?Ze bych ho kuchnul a vycistil.
Je mi jenom divny ze to spadlo do nouzaku a po smazani chyby to zase jede...i kdyz to syci dovnitr auta.Jsem z toho docela v p...i
Je mi jenom divny ze to spadlo do nouzaku a po smazani chyby to zase jede...i kdyz to syci dovnitr auta.Jsem z toho docela v p...i

)
1,9TDi 81 kW AFN

1,9TDi 81 kW AFN
Tak jsem to kuchnul a zjistil jsem prasklou hadici pred sanim cislo dilu je 1H0 145 838F.
Jelikoz ji ted nemam tak ji zalepim a bude po pr...i

Jelikoz ji ted nemam tak ji zalepim a bude po pr...i

Naposledy upravil(a) Tazzy dne 19 srp 2007, 14:44, celkem upraveno 1 x.
)
1,9TDi 81 kW AFN

1,9TDi 81 kW AFN
-
- Aktivista
tos měl napsat hned, že to sičí a bylo jasno a zalepit asi nepůjde- zajed na vrakáč a dáš za ní kilo je to možná jednodušší, vždyt to nemusí být uplně přesně tuta
Naposledy upravil(a) tomáš karbus dne 19 srp 2007, 14:39, celkem upraveno 1 x.
no na to jsem zapomel...sorrytomáš karbus píše:tos měl napsat hned, že to sičí a bylo jasno

Jinak nova stoji 1500,- tak si myslim ze na vrakaci bude stat tak okolo 500,- a vis.A jina tam nejde.Mel jsem jich tady vic ale potrbuje presnej ohyb,jinak by mohlo prasknout to plastove potrubi.Bylo by to hodne nasponovane.
)
1,9TDi 81 kW AFN

1,9TDi 81 kW AFN
zkus zajet do AVIE TATRA LIAZ nekde kde prodavaj dily mylsim ze zrovna avie ma stejne hadice a je to na metraz)))) vem si tu prasklou sebou a vomer si to prumerove))Tazzy píše:no na to jsem zapomel...sorrytomáš karbus píše:tos měl napsat hned, že to sičí a bylo jasno
Jinak nova stoji 1500,- tak si myslim ze na vrakaci bude stat tak okolo 500,- a vis.A jina tam nejde.Mel jsem jich tady vic ale potrbuje presnej ohyb,jinak by mohlo prasknout to plastove potrubi.Bylo by to hodne nasponovane.
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
No to ja jinou rovnou mam,ale je to trochu problem,protoze kdyz ji tam dam tak to hrozne sponuje cele potrubi.Mam strach aby nepraskly ty plastovy trobky.Zatim to mam paskou a drzi v pohodeeavatar píše:zkus zajet do AVIE TATRA LIAZ nekde kde prodavaj dily mylsim ze zrovna avie ma stejne hadice a je to na metraz)))) vem si tu prasklou sebou a vomer si to prumerove))Tazzy píše:no na to jsem zapomel...sorrytomáš karbus píše:tos měl napsat hned, že to sičí a bylo jasno

)
1,9TDi 81 kW AFN

1,9TDi 81 kW AFN
Tak zkus prohlidnout vsechny hadice.Je to sice vopruz,ale mozna se ti to vyplati a najdes treba nejakou prasklou.midnight_man píše:mam presne podobny problem... 00575 regulacna odchylkauz velmi dlho a neviem co s tym..zavse sa stane ze po preradeni na 3 ti sptupen sa turbo vobec nepusti a auto ide ako lemra...obcas
)
1,9TDi 81 kW AFN

1,9TDi 81 kW AFN