superb II elektricke otvaranie/zatvaranie kufra
Moderátoři: šulda, Moderátoři
superb II elektricke otvaranie/zatvaranie kufra
Ahojte chalani. Sused má škodu superb 2012 z elektrickým ovládaním kufrových dverí . Všetko funguje OK . Len jedná vec ho štve že kufor otvory z vnútra tlačítkom ale zatvoriť ho musí z vonku. Dočítal som sa že je to tak kvôli bezpečnosti a že sa to dá zmeniť v kódovaní. Viete mi poradiť kde to zmeniť či v centrálnej , alebo komfortnej jednotke a čo konkrétne sa mení .Pokiaľ niekto vie a je ochotný sa podeliť o skúsenosti budem rád.Ďakujem pekne vopred.
od chalana som dostal takýto postup. len to musím skúsiť.Ladas píše:myslím že VCDS na to nestačí
v jednotce 6D - Trunk Electrics
16 - Security Access -> 12345
10 - Adaptations
(4)-Activation using rear lid opening button in remote key-Tap function for closing -> active
(4)-Activation using rear lid remote unlocking switch-Tap function for closing -> active
-
toyota.kzj
- Přispěvovatel
taky jsem to nekomu delal jen s VCDS a myslim ze to bylo takle jak pises , pomohl googlemiko09 píše:od chalana som dostal takýto postup. len to musím skúsiť.Ladas píše:myslím že VCDS na to nestačí
16 - Security Access -> 12345
10 - Adaptations
(4)-Activation using rear lid opening button in remote key-Tap function for closing -> active
(4)-Activation using rear lid remote unlocking switch-Tap function for closing -> active
Tak dnes som to skúsil a nepodarilo sa .
16 - Security Access ->12345 ---- prístupový kód som zadal a napísalo prístup prijatý.
10 - Adaptations
keď mu zadám activ tak príde otázka stará hodnota sa zmení na novú ja dám OK a potom vyskočí okno z chybov že treba zadať pristupový kod. no a ja som ho zadal pred zmenov a bol prijatý. tak neviem či robým ja chybu alebo čo ?
kupujem origo hex-can !!!!!! je to v kábli !!!
16 - Security Access ->12345 ---- prístupový kód som zadal a napísalo prístup prijatý.
10 - Adaptations
keď mu zadám activ tak príde otázka stará hodnota sa zmení na novú ja dám OK a potom vyskočí okno z chybov že treba zadať pristupový kod. no a ja som ho zadal pred zmenov a bol prijatý. tak neviem či robým ja chybu alebo čo ?
kupujem origo hex-can !!!!!! je to v kábli !!!