renault trafic ve vaze vzduchu je voda
Moderátoři: šulda, Moderátoři
renault trafic ve vaze vzduchu je voda
Nesetkali jste se nekdo s problemem na Renaultu Trafic rv 2004 2,7d?Kazdy den ma rano majitel ve vaze vzduchu vodu,kudy by se tam dostavala?Nemaji tyhle motory nejakou nejcastejsi zavadu?
Jeste zde je jeden problem.Majitel s vozem jel a znicehonic mu chcipnul a od te doby nejde nastartovat.Pamet je bez zavad.Pri prichodu k autu blika immo ledka na pristrojovce,jakmile zapnu klicek tak trvale sviti i pri startu a vozidlo vubec nechytne.Koukal jsem do merenych hodnot a jednotka motoru vidi immo trvale aktivni,a pri startu je v railu 0bar.Ale myslim si ze jednotka nespousti naftu kvuli immu.Na co se zamerit?[/list]
Jeste zde je jeden problem.Majitel s vozem jel a znicehonic mu chcipnul a od te doby nejde nastartovat.Pamet je bez zavad.Pri prichodu k autu blika immo ledka na pristrojovce,jakmile zapnu klicek tak trvale sviti i pri startu a vozidlo vubec nechytne.Koukal jsem do merenych hodnot a jednotka motoru vidi immo trvale aktivni,a pri startu je v railu 0bar.Ale myslim si ze jednotka nespousti naftu kvuli immu.Na co se zamerit?[/list]
vw passat b5,5 1,9tdi 96kw
Vw Golf III 1.9TDi 66kw,verze sociál se švihadlama
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
renault thalia 1,2 16V 2009
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Zkousel jsem oba klice a porad to sami.Takze myslis ze by byla KO kabelaz mezi jednotkou a cteci civkou?Nebo jakym principem je zde immo?JorgeRs píše:svítí protože nerozpozná klíč, vždycky před startem musí zhasnout když vše funguje. Nebo špatně převede signal co vyslal , proto nepíše diag závadu.
Zkoušel si i druhý klíč?
Zapalovaci skrinka - budiky - jednotka motoru?
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Re: renault trafic ve vaze vzduchu je voda
adi píše:Nesetkali jste se nekdo s problemem na Renaultu Trafic rv 2004 2,7d?Kazdy den ma rano majitel ve vaze vzduchu vodu,kudy by se tam dostavala?Nemaji tyhle motory nejakou nejcastejsi zavadu?
Tvůj dotaz je malinko zmatený. Trafic r. v. 2004, s motorem 2,7d nebyl nikdy v sériovce vyroben. Běžně se montovaly motory o obsahu 1,9 dci a 2,5 dci a od toho odvíjí případné závady.
V každém případě doporučuji originální diagnostiku a mechanika, který ví co hledá.
V merenych hodnotach je immo pri zapnuti klicku aktivni
Pri startu je tlak v railu 0bar
Nezkousel jsem na start sprej,jelikoz jsem nemel ho u sebe.
Z nejakeho duvodu nedava palivo a z nejakeho duvodu sviti jmmo kontrolka.
Omlouvam se mam vyfoceny technicak v mobilu a bylo to spatne citelny.Je to 1.9dci
Pri startu je tlak v railu 0bar
Nezkousel jsem na start sprej,jelikoz jsem nemel ho u sebe.
Z nejakeho duvodu nedava palivo a z nejakeho duvodu sviti jmmo kontrolka.
Omlouvam se mam vyfoceny technicak v mobilu a bylo to spatne citelny.Je to 1.9dci
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Motor toci,ale nechytne.Start sprej jsem u sebe nemel,tenhle vikend bych mel mit auto u sebe.JorgeRs píše:našel jsem podobný problém, na stejným motoru, někomu to dělala chcipací klapka v sání, nebo jak se tomu říká,
jestli ti motor točí tak by to mohlo být tím
Sviti trvale immo led
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
nemohl jsem se spojit s jednotkou immo launchem.geo píše:Načti jednotku ima diagun ji umí tam se dozvíš víc.Pokud je v bloku hodnot motorovky aktivní tak je zablokovanej a v jednotce ima bude i důvod.
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td