kovový odpad z aut
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kovový odpad z aut
Nazdárek jak budete řešit kovový odpad z aut ted po vydání vyhlášky??
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Volte voly,volte krávy ať je nám v té naší republičce lépe
Před rokem mi v jedne větší zběrně říkaly že šéf byl v Praze na ministerstvu na nějaké poradě, a že jim prý řekli že do řti let všechny zběrny zkončí.. A že prý pak budou jen obecní-městské zberné dvory,které prý ve velkém zkupuje náš Kamoš Bureš....
Tak jen doufám že se budeme mít stále lépe

Před rokem mi v jedne větší zběrně říkaly že šéf byl v Praze na ministerstvu na nějaké poradě, a že jim prý řekli že do řti let všechny zběrny zkončí.. A že prý pak budou jen obecní-městské zberné dvory,které prý ve velkém zkupuje náš Kamoš Bureš....
Tak jen doufám že se budeme mít stále lépe

Alhambra II TDi AUY-ASZ
AUY nám umřelo-vzpomínáme:-)
Iveco Daily 35C 11 6Q Original měchy
Iveco Daily 40C14 3litr
ex automat,original měchy
UNC 060
AR 159 2.4JTDM 154kW Q4
)
Iveco Daily 40C14 3litr

UNC 060
AR 159 2.4JTDM 154kW Q4

Njn,chudé obecní rozpočty,nač se snažit získávat dotace a pod.když jde okrást lidi,kteří jsou tak benevolentní a nechají si sr.t na hlavu.
Za komancu se podnikat takřka nedalo,pak se zvonilo klíčemi aby si určití mohli nahrabat,říkejme tomu privatizace. A teď když není co zvelebovat do své kapsy došlo na kapsi poddaných,neboli nás,asi si všichni žijeme moc dobře a je nas všechny potřeba donutit k hypotéca na aspoň 5Olet a nechat se zaměstnat aby jsme byli pěkně na krátkém vodítku...
Z živnostníka se pomalu stává státní nepřítel...
Pamatuji si jak mi doma říkali že za komanču,když se dávalo něco--auto do šrotu tak že to muselo byt včetně motoru,prý i proto aby se nestavěli různé trakturky a kupovaly se tovární....
Co bude dál?
Za komancu se podnikat takřka nedalo,pak se zvonilo klíčemi aby si určití mohli nahrabat,říkejme tomu privatizace. A teď když není co zvelebovat do své kapsy došlo na kapsi poddaných,neboli nás,asi si všichni žijeme moc dobře a je nas všechny potřeba donutit k hypotéca na aspoň 5Olet a nechat se zaměstnat aby jsme byli pěkně na krátkém vodítku...
Z živnostníka se pomalu stává státní nepřítel...
Pamatuji si jak mi doma říkali že za komanču,když se dávalo něco--auto do šrotu tak že to muselo byt včetně motoru,prý i proto aby se nestavěli různé trakturky a kupovaly se tovární....
Co bude dál?
Alhambra II TDi AUY-ASZ
Iveco Daily 40C14 3litr
ex automat,original měchy
UNC 060
AR 159 2.4JTDM 154kW Q4
)
Iveco Daily 40C14 3litr

UNC 060
AR 159 2.4JTDM 154kW Q4

Všichni budou zaměstnaní, budou se pořádat traktace, aby se lid pobavil a bude veselo, možná dokonce i s mávátky. Živnostníci budou zločinci, protože se dají špatně ovládat, jenom daněmi, které je zlikvidují...A soudruzi zaměstnanci budou spokojení, budou si volit svoje Babiše, Sobotky, kteří jim budou postupně pouštět prebendy ze státního a zvyšovat dluh. Až přijde krize nebo např. se zastaví penězovod z EU, řekne se, vše nám ukradli ti, co si založili firmy, je třeba jim prachy vzít, jen necháme ty, co obchodují se státem na pokoji, ti nám vytváří naše hodnoty...A bude se zase krást ve jménu vlasti a Babišové budou v klidu, protože budou v politice a budou ovládat celé kraje, kde mají své firmy a zaměstnanci budou mít strach, že o prebendy přijdou...O horší variantě radši mluvit nebudu, hnědne a rudne to postupně...Jediné východisko je pořádně si nabít držku, velká část lidí to jinak nepochopí..... 

nepropadat panice...
-
- Přispěvovatel
Snad někdy od březnatomes123456 píše:Od kdy tahle volovina platí?
http://www.epravo.cz/top/zakony/sbirka- ... 20997.html
Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
-
- Aktivista
Pokud na ekolikvidaci tak tam kde je delaji a nechaš jim to zadarmo.pokud ne eko jen likvidace tak to dáš zdarma do sběrného dvora daného okresního městaobce.turbo kamna power píše:No tak to je pěkný, v garáži mi stojí jedno auto na díly, který chci zlikvidovat, to jsem zvědavej, kam to povezu
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K