Ahoj mam u sebe peugeota 307 hdi 100kw rv 2005 2,0hdi RHR kod motoru.
Majitel stim jezdi po servisech a uz si nevi rady co stim.
Kdyz auto jede,tak nema vubec zady vykon a znatelne cuka hlavne na 1 a 2 prevodovy stupen,na ostatni taky cuka,ale neni to tak znatelny.
Pise to tyhle zavady:
[P0495] ENGINE COOLING FUNCTION INTERGRATED INTO THE ENGINE CONTROL UNIT CONSISTENCY BETWEEN THE FAN SPEED AND THE SETTING INTERMITTENT
[P1351] PRE/POST HEATING RELAY CIRCUIT CONTROLLED AND SPARK PLUGS NOT SUPPLIED
[P1435] ADDITIVE SYSTEM VALUE RECEIVED BY THE CAN IN CORRECT
[P2408] ADDITIVE SYSTEM FUEL FILLER CAP PRESENT SENSOR FAULT
Nemate nekdo zkusenost s touhle zavadou?Na co vsechno se zamerit?Mamvyndat FAP a mrknout se v jakym je stavu?
peugeot 307 nekolik problemu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
peugeot 307 nekolik problemu
vw passat b5,5 1,9tdi 96kw
Vw Golf III 1.9TDi 66kw,verze sociál se švihadlama
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
renault thalia 1,2 16V 2009
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
- vladosr
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Re: peugeot 307 nekolik problemu
doslo aditivum , nekona sa regeneracia....
pozriet snimac vycka nadrzi...ci nestratili magnet ...pripadne zkorodovany konektor na podvozku.....
fap pozries cez diag ako je na tom...no ak takto jazdili dlhsie , tak bude plny...mohlo by pomoct manualne spustenie....
no a sahary ...asi ko rele...tiez dolezite pre fap...
pozriet snimac vycka nadrzi...ci nestratili magnet ...pripadne zkorodovany konektor na podvozku.....
fap pozries cez diag ako je na tom...no ak takto jazdili dlhsie , tak bude plny...mohlo by pomoct manualne spustenie....
Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS,KLIMA,TEMP,PP
super, vyčerpávající a plnohodnotná odpověďvladosr píše:doslo aditivum , nekona sa regeneracia....

tohle nema relatko sahar,tohle ma jednotku.odhazi jednotky sahar?lvladosr píše:doslo aditivum , nekona sa regeneracia....
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Odchází ted jsem ji měnil přes diagnostiku jsi skus aktivovat ventilátory jak pomalou tak rychlou polohu pokud jednotka cvaká na obě polohy a ventilátor netočí tak zkontroluj pojistku na BSM pokud točí jedna rychlost a jednotka cvaká na obě rychlosti tak bude asi KO když dáš zkoušečku místo ventilátoru tak máš komplet přehled jestli není ko ventilátor.
Tak jsem dolil aditivum - jelikoz tam zadne vubec nebylo,jednotka motoru v merenych hodnotach psala 120g a pritom tam nic nebylo.petrn píše:Odchází ted jsem ji měnil přes diagnostiku jsi skus aktivovat ventilátory jak pomalou tak rychlou polohu pokud jednotka cvaká na obě polohy a ventilátor netočí tak zkontroluj pojistku na BSM pokud točí jedna rychlost a jednotka cvaká na obě rychlosti tak bude asi KO když dáš zkoušečku místo ventilátoru tak máš komplet přehled jestli není ko ventilátor.
Po dolity aditiva se mi stale zobrazujou tyto chyby:
p1436 aditivni system - hodnota prijata pomoci site can je nespravna - tato zavada se mi objevuje ihned po zapnuti klicku.
Ma se nejak ta aditivni jednotka restartovat?Ja mam autocom a s aditivni jednotkou se nemuzu spojit a v motoru mi to akorat nabizi servisni regeneraci.
-zkousel jsem i nekolikrat vicko z nadrze vyndat a zandat a stejne se to porad objevuje.
p0495 neznamy chybovy kod
p2408 diesel aditiv system - vadny snimac vicka nebo chyba urovne aditiva
p 1351 chyba ridiciho obvodu rele predehrivani/dohrivani - to maji byt zhavicky?
Nefunguje mi pomalejsi rychlost sahary - v jednotce cvakne a nespusti se,na rychlou rychlost to jde.
Da se bejak vyresetovat to aditivum a nebo se to neresetuje? Uz jsem z tohodle auta na prysky

Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td