Leon/kissiakos píše:tvoje chovanie je na to riadny argument aby som si dovolil sa takto vyjadrovat ....
Jak je tvym zvykem nemas pravdu a co se chovani tyce, mel bys pomlcet, i reznicky pes ma lepsi chovani nezli ty.
Leon/kissiakos píše:vedenie som si doma narezal a dal zvarat zvaracovi, ktorý ma na to zivnost a venuje sa tomu uz dlhe roky....
Za vsechny zajemce zadam o zobrazeni detailnejsich fotek svaru
v ramci editu, nikoli noveho prispevku. Kazdy si pak muze udelat obrazek o kvalite svaru, ktere by mely byt obrazem opravdovych zkusenosti. Mimochodem, to, ze ma nekdo zivnost na svareni neznamena, ze umi svaret a stejne tak ze umi svaret neco specifickeho. Prave proto se delaji specificke zkousky na jednotlive druhy svaru (koutak v horizontale, vertikale, plechy ruzne sily naplocho v horizontale, vertikale, trubky ruznych prumeru ... a takto bych mohl pokracovat dale.
Jinymi slovy, tvuj "svarec" muze dobre svaret prachsproste koutaky v horizontale ale trubky je "jine kafe".
Proto nejen ja ale verim, ze i pripadni zajemci chceme videt obrazek tech svaru a pokud mas na to techniku tak i fotku svaru zevnitr, abychom se mohli ubezpecit, ze je to svarene i zevnitr (chapej ze byl Argon vhanen v dostatecne mire i dovnitr).
Jak to vypada, kdyz je to delane opravdu kvalitne nabizim
ke zhlednuti v tomto videu a samozrejme nepredpokladam, ze dany clovek
ma "lathe" na svareni trubek aby to i superprofesionalne vypadalo.
Jinak koukam, ze stale porusujes pravidla. Zneuzivani faktu, ze je neco prodaneho k aktualizaci neni opodstatnene. To by pak stacilo inzerovat 1 milion sroubku a pri kazdem jednotlivem prodanem kusu "preventivne varovat", ze uz jich je o jeden mene namisto pouzit prosty edit. Take nechapu, proc jsi v ramci editu "Naposledy upravil Leon/kissiakos dne pá září 16, 2016 3:38 pm, celkově upraveno 3 krát." tu hlavu proste a naprosto logicky nevymazal z nabidky
To, ze tve chovani i mysleni postrada logiku je vec jedna ale pravidla jsou vec druha.
... stale ocekavam na tu omluvu.