1.9tdi 66kw Servo - nejede?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tomthai
Nováček
Odpovědi: 0

1.9tdi 66kw Servo - nejede?

Příspěvek od tomthai »

Ahoj kluci, abych to vysvětlil po lopatě :-D začalo mě hučet řízení když jsem mírně točíl do stran(o plným rejdu nemluvím, hukot jako blázen), přišli jsme na to, že tlaková hadice kape takže jsem dolil olej do serva a vše bylo ok, ale samozřejmě jsem musel opravit vysokotlakou hadici.. když jsem se díval po nové tak cena 5tis?.. aha, zajel jsem do hydroartu kde opravuji hadice borec mi za litr udělal celou hadici v místě kde to teklo.. naliju novej olej předtím tam byl červenej, koupil jsem červenej.. nikde nic nekape, olej je stále na max.. krásne posiluje nic nehučí.. jedu asi 10km a najednou volant ztěškne a prostě nejde.. olej pořád na max nic nehučí nic nekape.. ale volant prostě neposiluje a jde to strašně ztěška co myslíte že by to mohlo být.. odešlo čerpadlo? nebo může být závada někde jinde?.. Děkuji moc

Audi 1.9tdi 66kw r98
okob
Přispěvovatel

Příspěvek od okob »

Vyndej cerpadlo a zkus vyndat (jak je prutokač) redukci a pod tim je ventil a vyzkousej zda chodi.Ale jinak nove cerpadalo. Popripade zmerit tlak.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

nedávno tu někdo řešil že taky dal neorigo hadici a nastal problém, ale že mu to začalo nějak hučet,pískat nebo co
tomthai
Nováček

Příspěvek od tomthai »

Pánové, tak jsme vymenili čerpadlo a volant jde krásně lehounce, ale zase nastal problém že máme dolito na max a čerpadlo hučí ze vnitř, když stojím venku tak z motoru nic, ale při větším rejdu to celkem hučí.. Ujel jsem na tom cca 20Km a stále hučí, je možný když je nový že se musí nějak zajet nebo proč to hučí? :-/ Díky
okob
Přispěvovatel

Příspěvek od okob »

Jestli myslis ze v uplnem dorazu huci tak to je normalni.Ten tlak nekam jit musi :-)
tomthai
Nováček

Příspěvek od tomthai »

Právě že ne, dělá to dnes při záběru a kdyz to dávám do plnýho tak se to zvyšuje ten zvuk..
honzas1
Přispěvovatel

Příspěvek od honzas1 »

Co ti s tou hadici provedl? S těma servohadicema to je problém. Ve vnitr to má nějakou další část, takže nevím jestli to jde vůbec opravit. Pokud tam das obyc hadici, tak to servi bude blbnout.
polo 1.4tdi AMF
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“