jakou vačku

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Stapol
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

jakou vačku

Příspěvek od Stapol »

na můj motor 77kw BLS jsem si koupil nové vstřiky a když je chtěl mechanik namontovat tak zjistil , že je ometená vačka a řekl mi, že se musí sehnat nová nejlépe origo a dále všechny šrouby zdvíhátka, ložiska vačky a ještě něco dalšího s hlavou a pak , že to bude v pořádku. Chci se zeptat máte zkušenosti s dobrou značkou vačky a je možno koupit sadu? na internetu jsou, ale mechoš říká, že je to poskládané a nemusí to být dobré po pár km :roll:
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

vačku jedině origo ;)
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Origo je nejlepší samozřejmě, ale posledně jsem montoval Kolbenschmidt a funguje to už pár měsíců, po kontrole při výměně oleje se tváří OK

byla to tahle sada :

http://www.ebay.de/itm/VW-1-9TDI-BLS-2- ... Swg3FUf1Qr
Utmir
Přispěvovatel

Příspěvek od Utmir »

Hlavne záleží aku vačku myslíš pre BLS sa robili 2 druhy pre auta s DPF a bez DPF ked dáš vačku pre BLS bez DPF do auta čo má DPF nebude ti fungovať regenerácia ta má vyvýšený hrb pre dovstrek paliva takže bacha na to
Stapol
Přispěvovatel

Příspěvek od Stapol »

mám fitr pevných částic, můžete mi prosím sdělit jaké je tedy číslo té vačky co potřebuji?
Utmir píše:Hlavne záleží aku vačku myslíš pre BLS sa robili 2 druhy pre auta s DPF a bez DPF ked dáš vačku pre BLS bez DPF do auta čo má DPF nebude ti fungovať regenerácia ta má vyvýšený hrb pre dovstrek paliva takže bacha na to
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

VW / Audi / Seat / Skoda 1,9TDI / 2,0TDI 8V Nockenwellensatz komplett 038109101AH NEU (Nur für Fzg. mit Dieselpartikelfilter)

Tato sada je pro auta která MAJÍ DPF
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Stapol píše:mám fitr pevných částic, můžete mi prosím sdělit jaké je tedy číslo té vačky co potřebuji?
Utmir píše:Hlavne záleží aku vačku myslíš pre BLS sa robili 2 druhy pre auta s DPF a bez DPF ked dáš vačku pre BLS bez DPF do auta čo má DPF nebude ti fungovať regenerácia ta má vyvýšený hrb pre dovstrek paliva takže bacha na to
už jsi slyšel o internetu?
to je taková moc užitečná věc, kde se dá najít spouuusta věcí

http://etka.cc/skoda/part_single/catalo ... ng/t#sec_1
Stapol
Přispěvovatel

Příspěvek od Stapol »

a tak i ten internet používám, a to číslo už jsem si našel a děkuji za info, jen si nejsem jistý jestli to na tom německým Ebay klapne /neumím německy a pochopil jsem , že se tam nějak musím zaregisrovat ale já už si nějak poradím
roman1648 píše:
Stapol píše:mám fitr pevných částic, můžete mi prosím sdělit jaké je tedy číslo té vačky co potřebuji?
už jsi slyšel o internetu?
to je taková moc užitečná věc, kde se dá najít spouuusta věcí

http://etka.cc/skoda/part_single/catalo ... ng/t#sec_1
:( :( :(
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Hele e-bay NENI tak jednoduchej,registrace,pak ti prijde postou dopis na overeni adresy,pro platby si musis udelat registraci na pay-pal,musis mit z banky e-kartu,jinou to nebere. Prevody hotovosti do zahranici porad trvajmoc dlouho a jsou zbytecne slozity.
Objednavam tam porad neco,kdyztak SZ
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Dle mých zkušeností má BLS vždy dvoouhrbou vačku. Ať s DPF nebo bez.
Oct asv 2000, DieselPower
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“